пʼятниця, 31 січня 2014 р.

Упаковка по-японськи

Упаковка по-японськи

Упаковка по-японськи
Упаковка по-японськи





Електронна обробна дошка з вагами

Електронна обробна дошка з вагами





Світлодіодні сережки.

Світлодіодні сережки.





Рекурсія в живопису

Рекурсія в живопису








#СтоитПочерпнуть@howaboutcards



Чому варто приділити увагу в розробці дизайну сайту

Після того, як вдалося визначитися з тим, для чого потрібен веб-ресурс і яка буде його цільова аудиторія, можна сміливо приступати до такого етапу, як розробка сайту. Після створення його структури до роботи підключається веб-дизайнер, щоб виконати досить нетривіальне процедуру - продумати дизайн майбутнього проекту.

Дизайнер вирішує, в якому саме стилі буде оформлений інтерфейс, він створює макет, який потім узгоджується з клієнтом. Коли замовник схвалить макет, настає наступний етап - верстка сторінок. Зрозуміло, що кожен бажає отримати оригінальний, унікальний і неповторний за своїм оформлення сайт. Однак головними критеріями, на які варто орієнтуватися, повинні бути простота використання і зручність майбутніх відвідувачів. Саме з цієї причини, перш ніж братися за роботу, веб-дизайнеру слід ретельно вивчити всі побажання клієнта і запити цільової аудиторії. Кінцевий результат буде тільки тоді вважатися відмінним, коли він буде задовольняти потреби і замовника, і відвідувачів.

Розробка будь-якого ресурсу вимагає дотримання певних умов. Так, наприклад, створення інтернет магазинів потребує максимальної простоти навігації. Потенційний покупець не повинен витрачати масу часу, щоб в нетрях та нагромадженні сторінок і посилань знайти те, що йому потрібно. Не варто робити такий інтернет-проект і надто яскравим. Краще всього, як відомо, з екрану комп'ютера сприймаються чорні букви на білому фоні, а насичені кольорові плями можуть дратувати і ставати причиною того, що користувач просто натисне хрестик у правому верхньому куті монітора. При створенні веб-дизайну не слід робити сайт хаотичним нагромадженням інформації і різних функцій. Головне - це заволодіти увагою аудиторії, вміло донести інформацію на візуальному рівні. Не забороняється використовувати картинки, зображення. До речі, фотографії товарів-вкрай необхідні в каталозі продукції інтернет-магазину.

Після того, як всі роботи по розробці дизайну завершаться, коли сайт почне працювати, важливим моментом виявляється обслуговування сайту. Якщо говорити не про текстовому контенті, а про оформлення, то варто зауважити: не потрібно регулярно кардинально змінювати зовнішній вигляд свого проекту, а тим більше розташування розділів, тобто навігацію. Це навряд чи сподобається постійним відвідувачам. Втім, зовсім не забороняється робити «дрібні поправки», публікувати нові картинки, зображення. Дуже важливо, щоб користувачі бачили, що над ресурсом постійно працюють, оновлюють його, оскільки за рахунок цього підвищується довіра.
#СтоитПочерпнуть@howaboutcards





Вражаючий нічник

Вражаючий нічник








Крила з шлепок

Крила з шлепок





Телефонна будка на Алясці

Телефонна будка на Алясці








Скоро і у нас в країні!

Скоро і у нас в країні!





Дверна ручка-глобус.








Не забудь включити поворотник

Не забудь включити поворотник





Гвинтові сходи.

Гвинтові сходи.








Саме час для чашки чаю

Саме час для чашки чаю

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика