вівторок, 26 листопада 2013 р.

Деталі: аксесуари для дитячих кімнат..

Деталі: аксесуари для дитячих кімнат..






Кімнатні капці

Кімнатні капці
Кімнатні капці
Кімнатні капці
Кімнатні капці
Кімнатні капці
Кімнатні капці






 


Кімнатні капці. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення helga1972 Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Кімнатні капці http://gosyo. shop. multilingualcart. com/free1. php









Порядок в дитячій. Системи зберігання для дитячих кімнат...


Дорослій людині необхідно багато речей, а маленькому - ще більше. І всі ці іграшки, книги, альбоми, м'ячі і т. д. потрібно десь зберігати. Малюки - люди веселі, відповідно і до місця зберігання всіх їх скарбів можна поставитися з часткою гумору.
Меблі для зберігання в дитячій кімнаті може виступити в ролі додаткового обладнання при організації зон для сну та ігор, а так само розміщуватися самостійно. Звичайно, шафи і полиці частково вирішують проблему зберігання речей, але у дітей свої потреби, і багато предмети повинні зберігатися окремо від інших, щоб уникнути хаосу.








Перепланування однокімнатної квартири: кухня у вітальню...


Фотографії інтер'єру однієї дуже маленької квартири з Іспанії. Реалізація цієї ідеї вийшла на рідкість вдалою,...
Розглянемо докладно дизайн-проект перепланування однокімнатної квартири. Як видно на схемі, кухня тепер знаходиться праворуч від входу, ванна і туалет залишилися на колишньому місці. Прохід в кімнату, де була кухня перекритий перегородкою, а коридор, що веде туди, перероблений в шафу для верхнього одягу. Прямокутна вітальня витягнутої форми грамотно зонована. Кухня відокремлена від іншої частини кімнати скляною перегородкою, за нею слід крихітний обідній стіл. Зона відпочинку виходила невелика, мабуть тому дизайнери цього інтер'єру прихопили до неї ще й балкон. Спальня відокремлена від вітальні дерев'яними дверима з механізмом «купе»,..





FJ House для ді-джея від Studio Guilherme TorresДизайнеры компанії Studio Guilherme Torres завершили роботу над проектом FJ House в Сан Паулу, Бразилія. Господар квартири - молодий холостий бізнесмен і ді-джей, який хотів надати своєму будинку відтінок сучасності властивий його життя. Типова квартира в споруді 80-х була буквально повністю зруйнована і зведена до нуля. Всі перегородки, які обмежували кімнати, були знесені, і лише спальні, туалетні кімнати були збережені в первісному вигляді. Дизайнерам довелося позбутися кількох вікон для створення концепту коробки, в якій спеціальне покриття стін і підлоги в поєднанні з ілюмінацією повинні були створити тривимірний ефект, немов у нічному клубі.


Одним з найбільших елементів в дизайні даного інтер'єру став ефект «high-low», який був досягнутий шляхом створення цікавих деталей шляхом мінімальних витрат. Так, ді-джейський пульт - це всього навсього алюмінієва драбина, якою була подарована нове життя. Всі вироби з дерева були спеціально розроблені архітектором. Меблі в квартирі навіяна стилем 70-х.
Кухня переходить у вітальню займає територію, яка спочатку була спроектована для коридорів та ванної кімнати. Вся ілюмінація створювалася на основі світлодіодів, виключаючи інші джерела освітлення в квартирі. Крім сценічного ефекту такий підхід є енергозберігаючим при високій освітлювальної ефективності. Стіни і стелі виконані з гіпсокартону, а потім покриті полімером цементу.








Декор для дитячої кімнати...






Прикрашаємо дитячу кімнату...









Прикрашаємо дитячі кімнати..






Урок миловаріння "Ґудзики"Це чарівне мило стане ідеальним подарунком або прикрасою ванної кімнати. Щоб приготоване мило з мильної основи вийшло ідеальним, не забувайте збризкувати спиртом між шарами і контролювати температуру розплавленої мильною суміші - вона не повинна бути вище 110 градусів, інакше затверділе мило попливе.


Ось буде потрібно:

- 410гр білої мильної основи
- Рожевий барвник
- Жовтий барвник
- Ароматичне масло ванілі
- Піпетка
- Пластикова трубочка
- Кухоль гарячої води
Починаємо урок миловаріння "Ґудзики"

Спочатку створимо декоративний горошок. Для цього расплавим 28 грам білої мильною бази і з'єднаємо її з рожевим барвником. Використовуючи піпетку, крапельками мила прикрасимо контур нашої формочки. Відразу ж промиємо піпетку в гарячій воді.

Продовжуємо приготування мила з мильної основи. Розтопимо трохи білої мильної основи і заллємо на 1/3 нашу формочку. Разрежем пластикову трубочку і вертикально вставимо її в мило. Потримайте трубочку вертикально до застигання мила. Тепер вони будуть стійко стояти на своєму місці до завершення нашого миловаріння.

Приступаємо до заливання шарів. Ви можете використовувати різні барвники, створюючи унікальне «солодке» мило. У даному уроці був використаний жовтий барвник.
Як тільки ваше мило повністю застигне, витягніть його із формочки (соломинки стануть відмінними ручками для витягування мила). Потім протолкніте соломинки із зворотного боку (ідеально підходять китайські палички для їжі).
Отвори вийшли не тільки милими, але і практичними. Ви можете легко оформити мило в подарунок, просто протягнувши стрічку через отвір!
Джерело: podelkin dom...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика