понеділок, 25 листопада 2013 р.

Прости його.. ♥

Прости його.. ♥

Прости його.. ♥





Кошмар.. Мені Дашу було дуже шкода.. ♥

Кошмар.. Мені Дашу було дуже шкода.. ♥





♥!*

♥!*








Кладовище..

Кладовище..
Кладовище..





Той самий колодязь-Двері.

Той самий колодязь-Двері.








Я знаю, що Віктор не помер (ви думаєте що його вбив фізрук) але насправді над ним будуть проводити досліди тому-що він Ігор Ісаєв)

Я знаю, що Віктор не помер (ви думаєте що його вбив фізрук) але насправді над ним будуть проводити досліди тому-що він Ігор Ісаєв)





Ненавиджу...

Ненавиджу...








Журнал «Закрита школа» № 12



Спеціальний подарунок для читачів - ...

Луїза-Габріела Бровіна: «Хочеться зіграти свої ролі так, щоб глядачі залишилися задоволені!»

В ексклюзивному інтерв'ю маленька «зірка» серіалу розповідає про труднощі і радощі своєї роботи

Репортаж зі зйомок нового сезону «Закритої школи»

Унікальні фотографії зі знімального майданчика

Як розіграти вчителя? Поради акторів серіалу

«Зірки» діляться своїм шкільним досвідом щодо того, як беззлобно, але весело пожартувати над вчителями

Реальні таємниці з Ігорем Юртаевым: найдивніша в світі їжа

У деяких країнах їдять таке, про що й думати огидно!

А також унікальний тест:

Перевір своє почуття гумору!

«Закрита школа» №12 - читайте з 5 квітня!
Журнал «Закрита школа» № 12





Я дуже сильно плакала.. ((

Я дуже сильно плакала.. ((








Нас вже 40. 000. Спасибі Вам, за те що Ви з нами!

Нас вже 40. 000. Спасибі Вам, за те що Ви з нами!





:(









Тетяна Космачова боїться собак.



Найпам'ятнішою історією зі знімального майданчика для Тетяни Космачевойстала ситуація з собакою, коли не з того не з сього велика і, як раніше здавалося б, добра доберманша ледь не накинувся на дівчину. Весь акторський склад дуже любив з цією собакою гратися, а Агата Муциниеце взагалі з нею постійно цілувалася в носик, гладила її і нічого. Собака реагувала відповідної добротою. Але коштувало з'явитися на майданчику Тані, як доберманшу немов підмінили. Вона почала грізно гарчати і мало не кидатися на актрису.
Таку ситуацію Космачова пояснює тим, що собака відчула страх дівчини. Колись у дитинстві на маленьку Тетянку трохи не накинулася ціла зграя бездомних собак. Порятунком для дівчинки стали знайомі, які проїжджали мимо на машині. З тих самих пір Тетяна Космачова жахливо боїться собак. Дівчина зізнається, що це її найбільша фобія.





Як Олексій Коряков потрапив в «Закриту школу»


Актора Олексія Корякова природа нагородила не тільки талантом, але і красивою зовнішністю. Саме завдяки своїй зовнішності Коряков може дуже правдоподібно грати як чоловіка у віці, так і молодого юнака. Олексій ще не заробив собі велику фільмографію, але серця глядачів, а точніше глядачок вже встиг підкорити.
Першою роботою актора стала картина «Сестричка» Сергія Раєвського. Фільм вийшов на екрани в 2007 році, для Корякова це була відправна точка його кар'єру кіноактора. Саме після виходу цього фільму, режисер Говорухін звернув свою увагу на молодого актора і запросив його на головну роль у фільм «Пасажирка». Картина зібрала безліч кінонагород. Далі йшов серіал «Аннушка», де Олексій зіграв роль хлопця, який без розуму закоханий в головну героїню. У 2010 році молодого і талановитого актора зауважив режисер серіалу «Гаражі». Коряков був запрошений на роль Артема Латишева.
У всіх своїх картинах Льоша грає виключно позитивних персонажів, а в ролі негативного героя його і уявити важко, адже у нього неймовірно добра посмішка. З такою думкою погодилися і режисери серіалу « Закрита школа», запросивши хлопця на роль самого позитивного героя серіалу. Він - Андрій Авдєєв, його батьки пропали без вісті, залишивши на нього молодшу сестричку. Хлопець все робить за правилами, він дуже добрий, розсудливий, уважний і ввічливий. Саме цей серіал приніс Олексію Корякову його сьогоднішню популярність.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика