четвер, 27 лютого 2014 р.

Новорічна упаковка шампанського!

Новорічна упаковка шампанського!

Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!
Новорічна упаковка шампанського!





Імбирні пряники


Інгредієнти:
-2, 5 скл. борошна
-2/3 скл. меду
-6 ст. ложок олії
-1 стак. тростинного цукру (можна і звичайного)
-1 яйце
-1 чайн. ложка розпушувача
-1/4 чайн. ложки соди
-1/4 чайн. ложки солі
-1 ч. л. кориці
-1 ч. л. меленого імбиру
-1 ч. л. меленої гвоздики
- кардамон
-мускат

У каструльці розтопити масло, додати мед, цукор і приправи.
Вилити суміш у велику миску і дати охолонути, додати збите яйце і все добре перемішати.

Борошно просіяти разом з пекарським порошком і содою. Постійно помішуючи всипати борошняну суміш медово-яєчну. Все добре вимішати, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 1 годину.

Охолоджене тісто розкачати завтовшки в пару мм і вирізати бажані фігурки. викласти на вистелений папером деко. випікати при тем. 175 гр. 4-5 хвилин до коричневого кольору.

Дати охолонути на решітці. декорувати глазур'ю збитий білок+пудра+ лимонний сік.
для кольору використовуються харчові барвники.
Зберігати в щільно закритій коробці.
Імбирні пряники
Імбирні пряники
Імбирні пряники
Імбирні пряники
Імбирні пряники
Імбирні пряники
Імбирні пряники








Заливні яйця



Інгредієнти
Заливні яйця. Інгредієнти
7 яєць
шинка (або карбонад, окіст, ковбаса і т. д. )
100 г курячого філе
горошок
кукурудза
червоний болгарський перець або журавлина
2 ст. л. желатину
зелень

Приготування

Така закуска стане прикрасою столу.
Зовсім не обов'язково використовувати начинку, зазначену в рецепті.
Додайте, міняйте, вдосконалюйте начинку на свій смак.
Можна таким чином приготувати холодець, теж буде цікаво.
Особливо актуальні такі яйця на Великдень.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7 штук.

Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання) у підсоленій воді.
Нам знадобиться 1 стакан бульйону, в якому варилося філе.
Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.

Яйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2. 5 див.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.

У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім її гарненько промити під проточною водою.

Шинку (карбонад, шинку, ковбасу) нарізати невеликими кубиками.
Замість шинки можна використовувати відварене куряче філе.

Перець очистити від насіння, нарізати невеликими кубиками.

В 1 склянці гарячого бульйону розчинити желатин.

Шкаралупу поставити на підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти зелень, перець.

Потім додати м'ясо, горошок, кукурудзу.

Залити бульйоном з желатином.
Поставити в холодильник на ніч.
Потім очистити шкаралупу.

Рецепт від Анастасії Скрипкіної

http://www. say7. info/cook/recipe/293-Zalivnyie-yayca...
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця
Заливні яйця






 


Заливні яйця
Закуски і бутерброди: Заливні яйця





Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика