субота, 29 березня 2014 р.

Оригінальний десерт

Оригінальний десерт


Знадобиться два види шоколаду: темний і білий, хоча, цілком можна обійтися і одним, але так виходить ефектніше. Повітряна кулька надуваємо і закріплюємо на підходящої посуді скотчем.
Ділимо кожен шоколад на 2 частини і розтоплюємо окремо одну частину білого і одну частину темного. Коли шоколад стане однорідним і рідким, виливаємо порцію темного шоколаду на повітряну кульку. Витирати патьоки не треба! На темний шар виливаємо розтоплений білий шоколад і ставимо кулька в холодильник на кілька хвилин, щоб шоколад затвердів.
Розтоплюємо шоколад, що залишився, і повторюємо шари, при цьому треба залишити трохи шоколаду для донця, щоб ваза була стійка. Ще теплий шоколад виливаємо калюжкою на фольгу або харчову плівку, а зверху ставимо перевернутий кульку. Коли весь шоколад охолоне й затвердіє в такому положенні, залишиться тільки проколоти і здути кульку.
В цьому майстер-класі правильно розтоплений шоколад - запорука успіху. При перегріві будь шоколад згортається і утворює грудочки. Ця помилка вже не можна виправити і продукт можна сміливо відправляти в тісто для випічки. Навіть хорошу глазур з нього вже не зробиш. Найкраще розтопити шоколад на водяній бані при постійному помішуванні і не допускати попадання води, будь то конденсат пари або просто крапля з мокрих рук. При певній вправності можна використовувати мікрохвильову піч, виставивши мінімальну потужність і постійно розмішуючи кожен 10-20 секунд. Якщо у Вас є маленька каструлька з товстим дном і електроплита, то можна обійтися і без складнощів з водяною банею. До речі, легше всього топити гіркий шоколад, трохи складніше - молочний і досить складно працювати з білим.
Оригінальний десерт
Оригінальний десерт
Оригінальний десерт
Оригінальний десерт
Оригінальний десерт






 


Оригінальний десерт | Красиві речі своїми руками
Сайт про рукоділля і всім, що з ним пов'язано.









Оригінальна свічка своїми руками. МК


Матеріали:
- дві звичайні свічки з воску,
-дві невеликі коробочки різного розміру,
-різні крупи і боби,
-дерев'яна шпажка.
1. Розламайте свічки на невеликі шматочки і акуратно стягніть їх з гнота. Гніт збережіть. Розтопіть віск на водяній бані.
2. Вкладіть маленьку коробочку в більшу. Засипте проміжки між коробочками зернами не великим шаром.
Залийте розтопленим воском, швидко насипте наступний шар зерен і знову залийте воском. Повторюйте процедуру до тих пір, поки проміжки повністю не заповняться. Залиште виріб охолоджуватися. Можна поставити його в холодильник на 7 хвилин.
3. Акуратно витягніть внутрішню коробочку. Налийте на дно трохи розтопленого воску і закріпіть кінець гнота. Другий кінець прив'яжіть до шпажці, так, щоб він знаходився по центру і звисав рівне.
4. Залийте розтопленим воском. Повністю охолодіть (можна поставити свічку в холодильник на 15-20 хвилин).
Оригінальна свічка своїми руками. МК
Оригінальна свічка своїми руками. МК
Оригінальна свічка своїми руками. МК
Оригінальна свічка своїми руками. МК
Оригінальна свічка своїми руками. МК
Оригінальна свічка своїми руками. МК






 


Оригінальна свічка своїми руками - Babyblog. ua
Матеріали: дві звичайні свічки з воску, дві невеликі коробочки різного розміру, різні кр...












Оригінальні сережки... е


МК по створенню основи з полімерної глини.. vk. com/wall-33905650_10380





Оригінальна підвіска..









Оригінальні листівки для дітей...


ПРИКРІПИЛА ШАБЛОНИ,...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика