вівторок, 29 липня 2014 р.

Фруктові десерти для Вашого свята.

Фруктові десерти для Вашого свята.

Фруктові десерти для Вашого свята.
Фруктові десерти для Вашого свята.
Фруктові десерти для Вашого свята.
Фруктові десерти для Вашого свята.
Фруктові десерти для Вашого свята.
Фруктові десерти для Вашого свята.





"Яблука любові" для вашого свята - особливо добре для свята в стилі білосніжки!


4 маленьких яблука
500 г цукру
200 г води
100 г глюкози
щіпка червоного барвника
Розчиніть в каструльці барвник, додайте цукор, глюкозу і поставте на плиту на середній вогонь. Під час варіння бульбашки будуть лопатися і дрібні кристали цукру будуть прилипати до країв вашої каструлі: щоб уникнути цього, проведіть по краях каструлі мокрою кистю. Карамель буде готова, коли нагріється до 160 ° C (не страшно, якщо це плюс/мінус 2 ° C. У загальному температура не повинна перевищувати 170 ° C).
Як карамель гаряча (від 5 до 10 хвилин, в залежності від того, який був вогонь), підготуйте яблука: помийте і висушіть (дуже-дуже важливо!). Проколіть яблука паличками.
Приготуйте лист пергаментного паперу, на якій карамель на яблуках буде підсихати.
Коли карамель досягає 160 ° C, зніміть її з вогню і занурюйте в неї яблука, один за іншим. Не забудьте прокрутити яблучка над каструлею, щоб зайва карамель не капала потім на лист для випічки - страшна трата карамелі!
Дайте охолонути перед подачею на стіл!
Порада: Якщо карамель стане в'язкою і з нею буде дуже важко працювати, нагрійте її на повільному вогні кілька хвилин, щоб зробити її більш рідкою.
Якщо після занурення яблука карамель застигає і стає непрозорою, то ваше яблучко було занадто холодним, це відбулося із-за теплового удару - дайте яблук зігрітися.
Невелика порада щодо подальшого миття посуду: карамель легко змивається теплою водою! Дайте їй трохи постояти, "відмокнути".
"Яблука любові" для вашого свята - особливо добре для свята в стилі білосніжки!
"Яблука любові" для вашого свята - особливо добре для свята в стилі білосніжки!
"Яблука любові" для вашого свята - особливо добре для свята в стилі білосніжки!
"Яблука любові" для вашого свята - особливо добре для свята в стилі білосніжки!








Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!

Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!
Після свята часто залишається багато винних пробок. Їм теж можна знайти застосування!





Для прикраси свята.

Для прикраси свята.
Для прикраси свята.
Для прикраси свята.
Для прикраси свята.
Для прикраси свята.
Для прикраси свята.
Для прикраси свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика