понеділок, 25 серпня 2014 р.

Нереальна аерографія. Їжачок у тумані

Нереальна аерографія. Їжачок у тумані


#креатив@vk_best_design
Нереальна аерографія. Їжачок у тумані





Ось так за допомогою гірлянд і свічок кухня перетворюється на місце для романтичної вечері

Ось так за допомогою гірлянд і свічок кухня перетворюється на місце для романтичної вечері





Пам'ятник безпритульному собаці в Тюмені

Пам'ятник безпритульному собаці в Тюмені








Псевдоповоды для гордості

Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості
Псевдоповоды для гордості





РЕМОНТ КУХНІ: ЯК ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАЛЕНЬКОЇ ПЛОЩІ?



Невелика площа - одна з основних проблем, з якою стикаються люди під час ремонту кухні. На жаль, покупка нової квартири або перепланування далеко не завжди доступні, тому ремонт кухні - саме той момент, коли щось можна змінити так, щоб Ваша кухня стала більш функціональною і красивою. Існує безліч способів вдосконалити процес ремонту кухні, пропонуємо Вашій увазі деякі з них.

Ремонт кухні, невеликий по площі, вимагатиме від Вас чималих вкладень - як фінансових, так і розумових. Адже тільки здається, що ремонт кухні, особливо малогабаритної, - це проста і відносно дешева завдання. Роблячи ремонт кухні невеликого розміру, Вам, швидше за все, доведеться:

по-перше, особливо ретельно продумати дизайн і планування кухні, щоб не пропустити жодного сантиметра корисної площі. В особливо складних випадках ремонту кухні рекомендуємо звернутися до професійних дизайнерів;
по-друге, витратитися на нестандартні рішення в ремонті кухні, наприклад, на меблі під замовлення.
Про варіанти, що дозволяють заощадити корисний простір під час ремонту кухні, мова піде далі.

Що ж таке маленька кухня? Згідно з прийнятим у сфері купівлі-продажу нерухомості параметрами маленька кухня - це кухня, площа якої менше 8 квадратних метрів, а також кухні з нераціональної плануванням - вузькі, багатокутні з неправильними кутами, Г-образні, прохідні. Якщо Ваша кухня підпадає під ці критерії, не турбуйтеся. Звичайно, ремонт кухні в такому випадку потребує фантазії і засобів, але результат може перевершити Ваші очікування: після граммотного ремонту кухні вона може стати прикрасою Вашого будинку, місцем, де буде збиратися вся Ваша сім'я, друзі та гості.

З чого почати ремонт кухні? З чіткого плану майбутніх дій. Перш, ніж тягати, фарбувати, клеїти, подумайте, що Ви хочете змінити, чого хочете досягти, а також, що можна зробити з Вашої невеликою кухнею. Для цього намалюйте докладний план приміщення. Він повинен бути точним - до сантиметра, тому що часто стіни мають різну довжину через осідання або неточностей при будівництві, а це вкрай важливо враховувати при ремонті кухні. Виріжте з паперу усі потрібні Вам у кухні предмети меблів, які з'являться після ремонту кухні, з урахуванням простору, необхідного для відкривання дверцят (особливо важливо враховувати дверцята духовки, так як через неї потрібно буде виймати гарячий деко, а також дверцята холодильника). Розташуйте їх на плані - Ви зможете уявити собі загальний вигляд після ремонту кухні. Зверніть увагу на підбір меблів і побутових приладів в кухні. По-перше, всі вони дійсно Вам потрібні або від деяких можна відмовитися: ремонт кухні - це гарний привід викинути зайве. Чи дійсно Вам потрібна посудомийна машина, якщо Ви живете удвох, майже весь час проводите на роботі, мало готуєте та їсте будинку, а брудного посуду - дві тарілки і дві чашки? Потрібно саме таку кількість шафок? Можливо, їх вміст можна ущільнити і створити більше вільного простору в результаті ремонту кухні? Можливо, шафки можна зробити більш високими, але за рахунок цього зменшити їх кількість? Добре обміркуйте саму розстановку меблів, після ремонту кухні. Кілька порад з цього приводу.

Відстань від мийки до плити (особливо газової) - важливий елемент техніки безпеки. Навіть при невеликій площі кухні між ними повинен бути проміжок, наприклад, невеликий столик або шафку.

Плиту краще розташовувати не біля вікна. Звичайно, це залежить від шлангів подачі газу, але сучасні шланги, як правило, довгі, що дозволяє встановити плиту практично в будь-якому місці маленької кухні. Над плитою можна повісити витяжку (припливно-витяжну вентиляцію), але всі інші предмети меблів вішати над плитою не слід - вони будуть бруднитися.

Слід також продумати, де Ви встановите після ремонту кухні електроприлади. У відповідності з цим слід розташувати розетки під час ремонту кухні.

Підвісні шафки допоможуть Вам заощадити місце на підлозі після ремонту кухні. Розрахуйте місце в шафках - розмір, висоту полиць, їх форму. Продумайте, що Ви будете зберігати в кожній шафці після ремонту кухні. Якщо місця все одно не вистачає, використовуйте закруглені або скошені шафки з відкритими полицями (менсоламі).

Дверцята шафок (якщо вони є) можуть бути не звичайними, а складними, засуватися по напрямних, піднімаються вгору у вигляді шторок-ролерів. Можна використовувати кутові шафки у формі літери Г - вони також заощадять місце після ремонту кухні.

Можна раціонально використовувати місце під раковиною. Під час ремонту кухні підберіть шафка під раковину - там можна зберігати різні пакети, коробки, банки.

Одним з важливих елементів, який треба подбати під час ремонту кухні, є робоча поверхня. Робоча поверхня - це всі верхні поверхні обробних столів, тумб і підлогових шаф. Це місце, на якому відбувається процес приготування їжі. Починаючи ремонт кухні, продумайте розстановку меблів таким чином, щоб робоча поверхня була максимально безперервної - високі шафи і тумби, холодильник розташовуйте по боках робочої поверхні. Матеріал робочої поверхні бажано зробити максимально міцним, так як саме тут Ви будете різати, рубати, колоти. Мабуть, найкращим матеріалом для стільниці робочої поверхні буде синтетичний камінь. Він міцний, міцний, легко миється і прослужить Вам довгий час після ремонту кухні. Однак коштує такий матеріал недешево. За поєднанням ціна/якість самим популярним матеріалом для стільниці робочої поверхні є ДСП, покрита пластиком.

Ще один елемент, який можна модифікувати під час ремонту кухні, і так збільшити кількість вільного простору - це двері. Якщо Вас не лякають кухонні запахи, які можуть поширюватися по всій квартирі, можете взагалі відмовитися від дверей. Однак можна вчинити по-іншому: під час ремонту кухні замінити звичайні двері більш раціональними, не вимагають додаткового простору для відкривання-закривання. Перший варіант - це штори або фіранки. Їх можна виготовити самому, використовуючи для цього найрізноманітніші матеріали. Тоді можна буде скоротити витрати на ремонт кухні і надати їй оригінальний, неповторний вигляд. Однак такі двері не захистять від запахів, звуків або протягів.

Можна також в процесі ремонту кухні встановити розсувні двері. Проте в такому разі необхідно простір для кріпильних елементів. Найкращим, на наш погляд, варіантом є складні двері, яка буде збиратися «гармошкою» і розкладатися по необхідності. Вона займе небагато місця, але якісно виконає функції захисту від запахів і протягів. Виготовити такі двері можна з самих різних матеріалів, що дозволяє гармонійно вписати її в інтер'єр після ремонту кухні.

Для зорового сприйняття кухні, зокрема її розмірів, важливо який колір Ви виберете, роблячи ремонт кухні. Для того, щоб візуально збільшити приміщення, використовуйте світлі тони. Темні можуть ускладнити та погіршити вигляд Вашої кухні.

Ремонт кухні, особливо невеликого розміру, передбачає увагу до деталей. Чим краще Ви продумаєте ремонт кухні на початковому етапі, тим більше ймовірності отримати красиву і функціональну кухню в кінці ремонту.
РЕМОНТ КУХНІ: ЯК ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАЛЕНЬКОЇ ПЛОЩІ?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика