понеділок, 29 вересня 2014 р.

Фруктовий лід своїми руками

Фруктовий лід своїми руками

Фруктовий лід своїми руками





БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ



Біокамін - це екологічно чистий камін нового покоління, для якого не потрібна установка димоходу і якихось спеціальних будівельних робіт. Оскільки при горінні біопалива виділяється нетоксичний вуглекислий газ. Але так як відкрите полум'я спалює кисень, необхідно провітрювати приміщення. Незважаючи на гучну назву, він представляє з себе просту річ. Всередині великої чаші знаходиться ємність з нержавіючої сталі (наприклад, гуртка) обкладена камінням. У ємність наливаємо «біо-паливо» (звичайний спирт), підпалюємо і отримуємо задоволення від вогню. Його можна використовувати і всередині квартири так як від нього немає ні диму ні кіптяви.

Перший варіант
У ємність наливаємо «біо-паливо» (звичайний спирт), підпалюємо і отримуємо задоволення від вогню.
Його можна використовувати і всередині квартири так як від нього немає ні диму ні кіптяви.
Для того що б зробити біо камін своїми руками, вам потрібно трохи часу і зовсім прості матеріали Цей проект займе всього 30 хвилин.

Другий варіант
Для виготовлення біокаміна своїми руками потрібно:
• Силіконовий герметик
• Скляні фоторамки формату А4, склоріз
• Будь металева сітка, наприклад, листи для барбекю або будівельна сітка з дрібним осередком
• Дрібна галька або будь-які камені в достатній кількості
• Металева коробка
• Паливо для біокамінів, шнурок (майбутній гніт)

Крок 1.
Як зробити біокамін своїми руками? Для початку робимо скляний кожух, який буде виконувати роль камінного екрану. Для цього розбираємо фоторамки (в них використовуються тонкі скла), вирізаємо скло за розміром металевого ящика і з'єднуємо скляні елементи за допомогою герметика. Якщо зайвих фоторамок не знайшлося, то це не біда, можна використовувати звичайне віконне скло 3 мм

Найважливіше в цій процедурі, щоб рука не тремтіла і дати герметику гарненько просохнути. Зафіксуйте скляні листи між нерухомими предметами і наберіться терпіння. Через добу герметик застигне, і тоді конструкцію можна обробляти - лезом зчищати залишки силіконового герметика.

Крок 2.
Паливний блок біокаміна - це саме звичайне металеве кашпо. Важливо знайти модель прямокутної або квадратної форми (щоб зручніше було закріплювати скляний кожух).
Пам'ятайте: чим більше буде ваш ящик, тим далі виявляться від вогню скляні стінки. Тим менше шансів, що вони лопнуть.

Крок 3.
Нарізаємо металеву сітку з розміром скриньки.

Крок 4.
Паливо для біокаміна повинно бути в металевій банці. Це принциповий момент. Деякі види пального продаються в пластиковій тарі: в цьому випадку паливо доведеться перелити в металеву ємність.

Крок 5.
Встановлюємо відкриту банку в металевий ящик, накриваємо сіткою. Не страшно, якщо сітка буде укладатися у кілька шарів.

Крок 6.
Повністю закриваємо камінням металеву сітку. Це необхідно не тільки для краси, але також для рівномірності теплопередачі від розпеченої решітки до скляних стінок.

Крок 7.
Виготовляємо гніт з шнурка і опускаємо його через сітку у відкриту банку з паливом, підпалюємо. Прийміть вітання: ви виготовили біокамін своїми руками!

Саморобний біокамін мало чим відрізняється від заводського: стандартної ємності з паливом вистачає на кілька годин безперервного горіння. Після чого можна замінити одну банку на іншу, «розібравши» камін. Або акуратно перелив паливо через «віконечко» серед каменів. Не бійтеся пролити рідину - вона має звичайний спиртовий запах.
Приготувати біопаливо ви можете самостійно. Для цього потрібно спирт медичний та бензин для заправки запальничок ZIPPO. Змішуємо в наступних пропорціях 90% спирту і 10% бензину, добре струшуємо і можемо користуватися біопаливом.
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ
БІОКАМІН СВОЇМИ РУКАМИ





Підсвічники своїми руками



Ось проста і свіжа ідея куди застосувати труби, які залишаються після зміни їх на нові. Щось схоже нагадує, коли в старий черевик садять квітка.

Треба купити тільки свічки, за розміром, ось вам і оригінальний свічник зроблений (точніше реалізований).
Підсвічники своїми руками








Мощений двір своїми руками.



Начебто все простоА виглядає, по - моєму, непогано!
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.
Мощений двір своїми руками.





Коптильня своїми руками для дачі: як зробити



Неможливо уявити собі наше життя без поїздок на дачу і шашликів. Дійство, назване відпочинком на природі, як правило, проходить за схожим сценарієм і обертається навколо шашличних справ майстра. Добре, коли мангал має декілька функцій, включаючи і коптильню для риби. А якщо - ні? Як бути? Значить, коптильня своїми руками для дачі повинна бути зроблена. А бажання опинитися в центрі уваги друзів або товаришів по службі присутній, погодьтеся? ! Повірте, ви приємно здивуєте компанію, спробувавши урізноманітнити меню заміського пікніка приготуванням копченої риби або грудинки.
Треба сказати, що думка про холодному копченні в подібній ситуації доведеться залишити: імпровізована конструкція коптильні для дачі тут не годиться, та й сам процес копчення холодним димом досить трудомісткий і тривалий за часом. Гаряче копчення - справа інше. Спорудити коптильню заздалегідь в домашніх умовах не складе особливих труднощів навіть для початківця кострового, а невеликі габарити дозволять легко вмістити конструкцію у багажнику легкового автомобіля.

Як зробити коптильню своїми руками
Отже, для створення найпростішої коптильні вам потрібно металева ємність з щільно прилягає кришкою (зауважу, що оцинковані каструлі, відра або бачки використовувати не варто, тому що термін служби у такій ролі виявиться недовгим). Всередину ємності встановлюємо двох'ярусну конструкцію, виготовлену з досить частих решіток, скріплених між собою вертикальними стійками (схоже на маленький двох'ярусний журнальний столик, стільниці якого зроблені з решітки). Верхній ярус (на нього ми будемо класти продукти) повинен бути нижче краю коптильної ємності на 10 - 15 см, а нижній ярус (на нього ми поставимо піддон для стікає жиру) закріпимо на висоті 10 - 15 см над дном. Все! Коптильня своїми руками для дачі готова!

Приступаємо до процесу копчення. На дно коптильні для дачі шаром в 1, 5 - 2 см насипати стружку або укладаємо дрібні гілки вільхи, яблуні, вишні, осики, дуба. Підійдуть і інші листяні дерева. А ось смолисті хвойні (ялина і сосна) додадуть копченостям гіркий присмак і зіпсує всю справу.
Тепер ставимо наші решітки. На нижній - розміщується піддон для жиру (він не повинен щільно прилягати до країв ємності), на верхній - м'ясо або риба. Закриваємо коптильню кришкою як можна щільніше, і встановлюємо так, щоб можна було розвести під нею багаття.

А поки процес йде без вашої участі, можете подумати про прикрасу саду чагарниками. Час копчення залежить від розмірів риби або шматків м'яса, закладених всередину коптильні, і варіюється від півгодини до двох годин. Коптити продукти - це вам не питання про те, як зробити коптильню своїми руками, вирішувати.
Важливий момент: смакові якості ваших делікатесів будуть прямо залежати від того, чи зуміли ви витримати в процесі копчення правильний температурний режим. Оптимальна температура всередині ємності - від 85°С до 95°С. Кожна перевірка готовності продуктів методом «тику» збільшує тривалість процесу приблизно на 10 хвилин.

І останнє: коптити треба продукт, заздалегідь підготовлений, тобто напередодні замаринований.
Коптильня своїми руками для дачі: як зробити
Коптильня своїми руками для дачі: як зробити
Коптильня своїми руками для дачі: як зробити
Коптильня своїми руками для дачі: як зробити
Коптильня своїми руками для дачі: як зробити

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика