субота, 27 вересня 2014 р.

Оригінальна підвісна ялинка.. Майстер-клас..

Оригінальна підвісна ялинка.. Майстер-клас..






Оригінальна новорічна ялинка своїми руками..


Матеріали;
-горщик, бажано глиняний
-невелику пряму гілочку
-заготовки з поролону або пінопласту
-клей
-скріпки
-ножиці
-трохи живого моху

По-моєму, найскладніше в цій ялинці - знайти мох, інше - справа техніки.
Якщо сприснути таку ялинку освіжувачем повітря із запахом хвої, то ви отримаєте чудову мініатюрну новорічну ялинку.





Оригінальна новорічна ялинка своїми руками.. МК


Для її виготовлення вам знадобляться:
-Новорічний настрій.
-Глиняний або пластиковий горщик (головна вимога - його стійкість).
-Шматочок губки або пінопласту.
-Будь-який папір. Якщо вона ще має привабливу фактуру - взагалі відмінно.
-Трохи соломи, хвойних голок
-ножиці.
-Викрійки квадратів 8 різних розмірів від 11. 6 сантиметрів до 2. 6, кожний менше попереднього приблизно на 1. 3 див.
-Дерев'яна паличка або шампур.
Далі робимо новорічну ялинку своїми руками, як показано на фотографіях. В результаті у вас повинна вийде ось така мила новорічна ялинка і дуже задоволений вигляд, як у тітки. )





Скрап-ялинка для листівок. Забавна ідея!

Скрап-ялинка для листівок. Забавна ідея!
Скрап-ялинка для листівок. Забавна ідея!






 


Скрап-ялинка для листівок. Забавна ідея!. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників..
Доброго часу доби! Хочу підкинути вам цікаву ідею для створення листівок у новорічній тематиці. Ялинка зроблена з паперових трубочок різного кольору і фактури. Просто, правда?..












Ялинка з паперових троянд...






Цей варіант не для великих приміщень... Така ялинка не буде займати багато місця... Але після неї доведеться переклеїти шпалери!))









Печиво новорічна ялинка..


Інгредієнти для приготування печива новорічна ялинка:
Для тіста:
-Борошно пшеничне просеянная - 560 грам
-Розпушувач харчовий - 2 чайні ложки
-Цукор коричневий - 200 грам
-Яйце куряче - 2 штуки
-Масло вершкове 76 - 78% жирності (не саленое, -розм'якшене) - 150 грам
-Кукурудзяний сироп - 2 столові ложки
-Ванільний екстракт рідкий - 1 чайна ложка
-Кориця мелена - 4 чайні ложки
-Апельсин - 1 штука
-Сік апельсиновий - 2 столові ложки
Для прикраси:
-Цукрова Помадка зелена - 750 грам
-Цукрова Помадка біла -150 грам
-Клиновий Сироп - 50 мілілітрів
-Цукрова Пудра - 100 грам

Інвентар для приготування печива новорічна ялинка:
-Глибока миска - 2 штуки
-Сито з дрібною сіткою
-Столова ложка
-Чайна ложка
-Ніж
-Ніж для цедри
-Дерев'яні кухонні ложка
-Холодильник
-Харчова плівка поліетиленова
-Духовка
-Деко противопригарный - 2 штуки
-Пекарська папір
-Кухонний стіл
-Скалка
-Форма для печива «Зірка» - 1 набір
-Металевий шпатель
-Кухонне рушник
-Залізна решітка (від духовки або будь-яка інша)
-Велике плоске блюдо..

Крок 1: готуємо тісто.
У глибоку миску використовуючи сито з дрібною сіткою, просійте потрібну кількість пшеничного борошна. Додайте до борошна харчової розпушувач, коричневий цукор і корицю. Перемішайте інгредієнти столовою ложкою до однорідної консистенції. Потім введіть в суху суміш потрібну кількість розм'якшеного вершкового масла і порубаєте сухі інгредієнти з жиром, використовуючи ніж.
У чисту глибоку миску вбийте курячі яйця без шкаралупи і влийте потрібну кількість рідкого ванільного екстракту. Збийте їх віночком до утворення легкої піни і додайте до них необхідну кількість кукурудзяного сиропу. Потім зніміть цедру 1 апельсина спеціальним ножем, а з м'якоті цитруса рукою видавіть 2 столові ложки соку. Додайте два останніх інгредієнти в миску з яйцями і повторно збийте масу міксером до пишноти. Приділіть цього процесу хоча б 12 - 15 хвилин. Потім влийте отриману суміш у миску з сухими інгредієнтами.
Використовуючи дерев'яні кухонні ложку, замішайте тісто, коли вам стане важко заважати, продовжите заміс руками. Спочатку тісто буде кришитися, але трохи пізніше, після інтенсивного замісу, воно стане щільніше і у вас вийде гладке, гнучке, не прилипающее до рук тісто. Загорніть його в харчову поліетиленову плівку і покладіть в холодильник на 1 годину.

Крок 2: готуємо деко і розігріваємо духовку..
Поки тісто охолоджується, розігрійте духовку до 170 - 175 градусів Цельсія. Візьміть 2 протипригарних дека і застеліть їх пекарської папером. Якщо ви впевнені у своїй духовці і деках ви можете не застеляти їх пекарської папером, а просто змастити невеликою кількістю вершкового або рослинного жиру.

Крок 3: формуємо печиво..
Тісто настоялося, листи підготовлені, пора формувати печиво. Дістаньте тісто з холодильника і зніміть з нього поліетиленову плівку. Присипте кухонний стіл невеликою кількістю просіяного пшеничного борошна, викладіть на нього тісто і розкачайте пласт товщиною до 7 міліметрів, використовуючи качалку.
Потім за допомогою спеціальних форм для випічки у вигляді зірок, виріжте печиво.
За допомогою металевого кухонного шпателя перекладіть вирізані фігурки на 2 підготовлених до запіканню дека. Розподіліть борошняні вироби так, щоб між ними було 2 - 3 сантиметра вільного простору, під час запікання печиво збільшитися в розмірі.
Поставте деко в розігріту духовку, один на верхній рівень, другий посередині духовки. Випікайте печиво до повної готовності протягом 15 хвилин. Потім дістаньте деко з духовки допомагаючи собі кухонним рушником і поставте їх на кухонний стіл. Дайте печінкою охолонути на листах, 10 хвилин буде цілком достатньо. Після перекладіть зірочки на металеву решітку до повного охолодження.

Крок 5: прикрашаємо печиво..
Візьміть готову помадку і покладіть її на присипаний цукровою пудрою стіл. Присипте її зверху цукровою пудрою для того щоб помадка не прилипала до качалку і розкачайте в пласт товщиною до 5 міліметрів. Після за допомогою тих же фігурок для печива виріжте з помадки зірки.
Візьміть 1 найбільшу зірку і нанесіть на її поверхню пару крапельок клинового сиропу, наприклад на промінчики зірки.
Потім дуже акуратно укладіть на печиво зірку з помадки і злегка притисніть помадку рукою до основи печива, для того щоб вона щільно прилипла. Металевим шпателем примніть кінчики зеленої зірки так, щоб вони були рівні. Тим же способом підготуйте всі інші зірки.
Після посередині найбільшої зірки капніть пару крапель клинового сиропу і укладіть на неї другу зірку, трохи меншу за розміром. Укладайте зірки, підбираючи розмір так, щоб у підсумку у вас вийшла ялинка. Верхню зірку прикрасьте білою помадкою, сформувавши на кінцях зірки, маленькі перлинні - кульки з тієї ж помадки тільки білого кольору. Переставте солодке новорічне дерево на велике плоске блюдо. Ваша ялинка з печива готова, накривайте різдвяний стіл і насолоджуйтеся прекрасним десертом!

Крок 6: подаємо печиво новорічна ялинка...
Печиво новорічна ялинка подається кімнатної температури. Цей чудовий десерт ви можете оформити так як завгодно вашій душі. Прикраси для ялинки можуть бути самі різні, смачні цукрові драже з горішків, різні креми для тортів попередньо пофарбовані в різні кольори, цукрова пудра і це тільки кілька варіантів з усіх можливих.

Приємного апетиту!

Поради:
- Місце рідкого ванільного екстракту ви можете покласти ванільний цукор.

- Замість вершкового масла можна використовувати вершковий маргарин вищого сорту.

- Замість коричневого цукру можна використовувати звичайний білий цукор, у цьому випадку тісто вийде більш світлим, але на смак готового виробу це не позначиться.

- Замість апельсинової цедри і апельсинового соку можна використовувати цедру і сік лимона, лайма, мандарина.

- Для склеювання ялинки можна використовувати не тільки клиновий сироп, але і будь-в'язке варення, джем, солодкий фруктовий густий гель або крем для тортів.

- Під час приготування тіста ви можете додати подрібнені горіхи і родзинки.

- Якщо у вас немає спеціального ножа для цедри, ви можете скористатися дрібної теркою.
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..
Печиво новорічна ялинка..

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика