четвер, 26 червня 2014 р.

Будуємо барбекю

Будуємо барбекю



Немає кращого відпочинку, ніж обід під відкритим небом у гарну сонячну погоду. Ароматне соковите м'ясо, запашну і прозору, як сльоза, вуха і надзвичайно смачний плов можна приготувати лише на відкритому повітрі. Той, хто цінує смак їжі, просоченої апетитними запахами диму, знає, що барбекю в саду або на дачі - річ необхідна. Але таке задоволення не повинно обтяжувати господарів зайвими клопотами. Тому, існують певні правила для вибору місця під паркінг.

Правила розміщення барбекю

Не розміщуйте барбекю під розлогими деревами, т. к. сильний жар може серйозно пошкодити їх.

З тих же міркувань протипожежної безпеки не встановлюйте барбекю занадто близько до дерев'яних будов і огорожі, які можуть постраждати від кіптяви і вогню.

Вогнище слід розташувати так, щоб панівні вітри не гнали дим з іскрами в бік будинку і на присутніх відпочити людей. Непогано, якщо це місце оточує зелений живопліт з чагарників і рослин. Вона, крім того, буде вкривати від настирливих поглядів сусідів на невеликому садовій ділянці. Можна розмістити поруч невеликі декоративні грядки з зеленню і пряними травами.

Якщо барбекю буде встановлено на галявині, трава майже напевно буде витоптана з-за занадто активного руху людей. Тому землю навколо стаціонарних барбекю краще вимостити плиткою чи природнім каменем.

Подбайте про те, щоб на навколишньому просторі могли вільно розміститися кілька людей. Якщо місця недостатньо, сплануйте територію так, щоб ваші гості могли вільно пересуватися навколо барбекю.

Існує кілька видів конструкцій барбекю. Перед початком будівництва і особливо проектування, необхідно визначитися для яких цілей Вам потрібно барбекю, тому що від цього прямо залежить його вид і місце розташування.

Види барбекю

Стаціонарний полегшений варіант буде служити виключно для приготування їжі. Це може бути просто майданчик з піччю, мангалом і невеликий робочою поверхнею для готування. Над нею робиться навіс для захисту від опадів і палючого сонця. Місце розташування такого барбекю має бути не занадто далеке від вдома, легко доступно з кухні, оскільки знадобиться приносити до барбекю кухонне приладдя, посуд і воду. Це самий маловитратний і швидкий варіант барбекю.

Барбекю-комплекс являє собою окремо розташовану будівлю у вигляді альтанки або критого павільйону, де розташоване місце і для готування, і для прийому їжі з великим столом і для відпочинку (включаючи і активний відпочинок з музикою). Як кажуть, три в одному. Така будова не обов'язково прив'язувати до дому, а краще навпаки розмістити подалі від нього, як відокремлену зону для відпочинку. Цей варіант барбекю більш трудомісткий і вимагає значних грошових вкладень.

У будь-якому випадку, який би вид барбекю ви не вибрали, постарайтеся зробити його не тільки зручним, нехай воно буде прикрасою Вашого ділянки, як одне з головних елементів садового дизайну.
Будуємо барбекю





Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ru/? page_id=1621

Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ru/? page_id=1621









Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ru/? page_id=1621

Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ru/? page_id=1621






Зручно

Зручно








Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ua/

Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ua/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика