Малюнок - Jeremias Dias de Andrade (Бразилія)
Серія картин від художника Jeff Rowland “Секунди Прощання“
Іноді... )
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Сальвадор Дали
Не спати!
Ось кілька порад, щоб не засипати на роботі чи навчанні.
1. Настоянка елеутерококу - 30 рублів в будь-якій аптеці, вистачає на 4 сесії (в середньому). Приймати у відповідності з інструкцією.
2. Женьшень в гранулах (ціна теж близько 30 рублів). 5 штук в рот, якщо треба бути бадьорим години три, 10 штук вистачає на 5 годин, від 15 до 20 - щоб мозок «після вчорашнього» запустився.
3. Зелений чай 1 часточка лимона 1 чайна ложка меду. Добре бадьорить. Вистачає на 2 години. При цьому знімає нервове напруження. Дуже добре допомагає перед іспитами, важливими співбесідами.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Інгредієнти:
- горщики
у кожен горщик:
- куряче стегно без шкіри
- 2 середніх картоплини
- 3 помідорчика-черрі
- половинка морквини
- цибуля порей за смаком
- зубчик часнику
- 8 штучок чорносливу
- 4 столові ложки курячого (або будь-якого іншого) бульйону
- сіль, перець, лавровий лист, сухий часник
Приготування:
Насамперед горщики потрібно обдати окропом. І налити в них бульйон. Картоплю нарізати тонкими круглими скибочками. Стегна розділити на порційні шматочки (кісточки залишити). Цибуля порей обсмажити з морквою. Помідори розрізати на четвертинки, чорнослив-навпіл. Дрібно порубати зелень. Часник розчавити ребром ножа. Тепер викладаємо всі інгредієнти в горщик. Спочатку картоплю, потім м'ясо, на м'ясо - лук з морквою, потім помідори, часник, чорнослив і зелень. На самий верх кілька скибочок картоплі і спеції.
Закрити горщики кришками і ставимо в холодну(!!!) духовку.
При температурі 180 градусів готуємо печеня протягом години.
Потім акуратно перемішати ложкою спекотне і відправимо в ще теплу духовку на півгодини. Горщик "доготовит" страва сам)
Немає коментарів:
Дописати коментар