четвер, 28 серпня 2014 р.

Прекрасна Анна Андрусенко.

Прекрасна Анна Андрусенко.

Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.
Прекрасна Анна Андрусенко.





У Агати прекрасна посмішка*)

У Агати прекрасна посмішка*)
У Агати прекрасна посмішка*)








Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку).


З усіх моїх улюблених серіалів, Закрита Школа-найкращий серіал. Тут і актори, і самі герої чудові. І кожен з них приніс серіалу свою родзинку. Без них серіал був би не такий...
Як я переживала, коли вбили Темку... Я так хотіла дізнатися, хто ж цей виродок (вибачте за слово), який так безжально вбив Артема. Так сильно хотіла, щоб йому дісталося по заслузі. Хоча в кінці це нарешті сталося, але зараз я думаю, що без Морозова той же серіал був би не такий. Він теж потрібен в серіалі. Він-частина історії!
Я так офігела від витівок Юльки Самойлової! =)
Так сильно переживала за наші пари:Макс і Ліза, Андрій і Даша, Володя і Маша, Віктор Миколайович і Лариса, Павло Петрович і Олена Сергіївна, Кирило Євгенович і Віра, Антон Уваров і героїня, яку грала Ганна Скиданова(вибачте, забула її ім'я)... Денис і Ліля, Юра Верьовкін і Тася, Митя і Аліса =) Віка і Льоша... якщо б він звичайно не виявився таким гидким :*(
Хотілося, щоб донька Галини Василівни її пробачила. Щоб Віка зустрічалася або з Темкой, або з Ромою...
Як я плакала, коли Кирило виявив в ліфті мертву Віру... Коли Вадим вбив Кирила і як Митя переживалКогда дізналася, що Рома зрадник (хоч у душі він і не хотів ним бути та коли він зіштовхнув Дашу з вікна, щоб вона не впізнала, що це він зливав Морозову всю інформацію... Коли шукали Дашу, я боялася, що її не знайдуть. Було дуже сумно, коли померла Юля (але плюс в тому, що
з'явилася Ліза (сказано не в образу шанувальникам Жені). І коли Женя вколола двічі Даші не ліки, щоб та померла...
Так раділа, коли Дашу знайшли, і вона вижила(у перші два рази), коли Денис і Ліля спасились, коли Андрій дізнався, що його батьки живі. І коли Андрій і Надя дізналися, що Віктор Миколайович Поляков-їх дядько, рідний брат їх мами! Коли Маша нарешті зізналася Максу, що вона його мама (хоча біологічний батько Макса сказав це раніше). Раділа, коли Ліза через стільки часу змогла врятуватися від П!
Особливо я плакала від Радості в самому кінці. Галина Василівна знайшлася;Віка, Денис і Ліля врятували школу від вірусу. Коли Теодора сказала всіх розстріляти всіх учнів і вчителів, а лже-військові вже приготувалися, але їх зупинили справжні військові і врятували всіх. Коли Андрій знайшовся. Його зустріч з мамою і Надюшой. Зустріч Наталії Колчиной (Іри Ісаєвої) з її братом Віктором Поляковим (Ігорем Ісаєвим).
І ще багато-багато-багато радісних і сумних моментів, але написати їх-дуже довго, та й згадувати теж :)
Коротше кажучи, Я ЛЮБЛЮ ЗАКРИТУ ШКОЛУ!!! Це самий містичний, офігенний, справжній, улюблений серіал!!! Закрита Школа FOREVER!!! Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку).
P.s. Наперед спасибі, якщо опублікуєте.
P. P. S. Дякую тим, хто не полінувався і прочитав мій довгий (і можливо трохи нудний текст.
Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). ЗШПереглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку). Переглядаючи відеозапис, яку недавно кинули в групі на стінку, я згадала всі прекрасні, радісні і сумні моменти з Закритої Школи!(ще раз кидаю цю видяшку).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика