середа, 27 серпня 2014 р.

Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)

Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)


Висота іграшки приблизно 18 см в видячем положенні з витягнутими ніжками близько 30 см.
Для виготовлення цієї іграшки потрібно однотонний вельвет 35*60см, клапоть набивної тканини 15*25см, клапоть тонкого флісу, синтетична вата, рожева, блакитна і чорна вишивальні нитки.
Розкрій іграшки за викройкою.
З вельвету:
1. середня частина торсу - 1 деталь,
3. Середня частина голови - 2 деталі,
4. Бокова частина голови і торсу - 2 деталі,
5. Зовнішня частина вуха - 2 деталі,
6. Передня лапа - 4 деталі,
7. Задня лапа - 4 деталі.
З набивної тканини:
2. Черевце - 1 деталь,
5. Внутрішня частина вуха - 2 деталі,
8. Хвіст - 1 деталь
Пошиття іграшки за викройкою.
1. У поперечних міток на черевці позначте припуски. Припуск нижче цих міток відвернути на виворіт.
2. Поєднуючи лінії, накласти черевце на нижню частину торса і приметать.
3. Блакитними нитками пришити черевце нижче поперечних міток.
4. Дотримуючись контрольні мітки 2 і 3, прітачать середню частину голови до середньої частини торсу.
5. Фліс приметать під зовнішні частини вух.
6. Скласти лицьовими сторонами зовнішні і внутрішні частини вух, стачать зовнішні зрізи. Нижні короткі зрізи залишити відкритими.
7. Вивернуті вуха приметать до бічних частинах голови між мітками.
8. Скласти лицьовими сторонами бічні частини торсу і голови з середньою частиною, поєднуючи мітки у контрольної мітки 4, а також мітку між торсом і головою з поперечним швом середньої частини.
9. Стачать бічні частини з середньою частиною, при цьому залишаючи відкритим ділянку в одному із задніх швів.
10. Вивернути голову і торс, набити іграшку ватою і зашити відкритий ділянку.
11. Попарно скласти передні лапи лицьовими сторонам і стачать по контуру, залишаючи незавершеним невелику ділянку. Лапи вивернути і набити ватою. Відкриття ділянки зашити.
12. Що б передні лапи були рухливі, пришивати їх до торсу слід наступним способом: приколів лапи на грудях хрест-навхрест, ввести голку в передню лапу з тильного боку і, проткнути голкою з зовнішньої сторони передню лапу, торс і другу передню лапу. Далі ввести голку в другу передню лапу з зовнішньої сторони і проткнути нею обидві лапи і торс. Повторити кілька разів.
13. Задні лапи пришити так само, як і передні.
14. Проклавши вручну стібки по колу хвоста, стягнути цю деталь і набити ватою. Зашити відкритий ділянку і пришити хвіст до іграшки.
15. Рожевими нитками вишити ніс. Рот і контури носа вишити чорними нитками. Очі вишити блакитними нитками.
16. Вишити блакитними нитками подушечки задніх лап і розділові лінії на передніх лапах.
Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)
Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)
Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)
Заєць з журналу Burda - викрійка.. ( № 10/2007 рік)






 


Заєць з журналу Burda - викрійка. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення olegra Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Заєць з журналу Burda - викрійка Мало мені викрійок, які надає інтернет, так я ще й..









Тістечко "Різдвяна Ялинка"..


На 6 тістечок:
для бісквіта
-3 яйця
-щіпка солі
-75 гр. цукру
-100 гр. меленого мигдалю
-25 гр. борошна
-25 гр. крохмалю

для декорації
-100 гр. білого шоколаду
-100 гр. фісташок

для сніжних верхівок
-3 ст. л. цукрової пудри
-1 ч. л. лимонного соку
-цукрова пудра для снігу

Приготування:

Для випічки цих бісквітів потрібно пекарська папір: на папері намалювати кола діаметром 20 см, вирізати їх, розрізати до середини, згорнути кульочки і закріпити скріпками. Паперові пакетики поставити вертикально, ну наприклад, в стакани з діаметром менше ніж діаметр кульочки.

Тепер можна зайнятися тестом.
Білки відокремити від жовтків, збити з дрібкою солі до стійкої піни, продовжуючи збивати поступово додати цукор. Потім додати жовтки. Мелений мигдаль змішати з борошном і крохмалем. Акуратно вмішати борошняну суміш в яєчну масу.
Тістом наповнити кондитерський мішок і з нього наповнити паперові пакетики.

Пекти в попередньо нагрітій до 180°C духовці хвилин 15-20. Вийняти з духовки і залишити остигати.

Фісташки подробити. Білий шоколад розтопити на водяній бані.

Остиглі бісквіти акуратно звільнити від паперу гострим ножем, якщо необхідно, рівно обрізати основу.

Бісквіти пензлем тонким шаром обмазати шоколадом і обваляти в подрібнених фісташках.

Червоні крапочки-кульки (будь-яке варення) завдати можна за допомогою звичайного медичного шприца без голки.

Цукрову пудру змішати з лимонним соком, отриману глазур чайною ложкою вырожить на верхівку кожного деревця.
Ялинки присипати зверху цукровою пудрою.

Наші готові бісквіти. Зберігати їх можна близько двох тижнів у щільно закупореній посуді...
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..
Тістечко "Різдвяна Ялинка"..






 


Тістечко Різдвяна Ялинка. Коментарі : LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення Шамаханская_царица Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Тістечко Різдвяна Ялинка На 6 тістечок: -для бісквіта 3 яйця щіпка солі 75..





Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика