субота, 26 жовтня 2013 р.

Уявляєте, вона крутиться.

Уявляєте, вона крутиться.

Уявляєте, вона крутиться.





Насолода.

Насолода.





Нова колекція штор в європейському стилі



Пропонуємо Вашій увазі нову колекцію штор в європейському стилі від європейських дизайнерів.
Нова колекція штор в європейському стилі
Нова колекція штор в європейському стилі
Нова колекція штор в європейському стилі





Кухня в цегляному стилі



Помаранчевий колір випромінює веселощі, яскравість і енергію. Помаранчевий, як червоний, викликає апетит.
Кухня в цегляному стилі








Конструктивізм в інтер'єрі.



Конструктивізм - це не просто стиль інтер'єру, популярний на сьогоднішній день. За заявами його прихильників, це ціла концепція способу життя, яка знайшла своє відображення в архітектурі, мистецтві, культурі побуту і дизайні. Протягом кількох десятиліть складався цей стиль, запозичивши найкраще з авангардизму 20-х років, витонченості 30-их і простоти 40-их. В кінці ХХ століття сюди ж чудово вписалися новітні технологічні розробки, в результаті чого ми отримали можливість насолоджуватися не тільки естетикою конструктивізму, але і його комфортом для daily life. Можливо, саме з-за цього прихильники стилю залишаються вірними йому довгі роки, залишаючись в стороні від недовговічних тенденцій і сьогохвилинних віянь моди.
Конструктивізм в інтер'єрі.





Модульні полиці



Якими б можливостями для трансформації не володіли столи або дивани, їх форми найчастіше залишаються більш-менш однаковими. Зовсім інша справа - системи зберігання. Розміри і форма приміщення, необхідність розставити техніку, книги, сімейні фото або колекції визначаються унікальними потребами кожної сім'ї, і врахувати їх всі просто неможливо.
Модульні полиці
Модульні полиці








Компанія «СлавенаСтрой» пропонує всі види послуг з будівництва та оздоблення будинків і квартир, монтажу інженерних систем і комунікацій.



Фахівці-монтажники швидко і якісно проведуть електричні мережі, змонтують опалення, виконають розведення сантехніки, забезпечать повноцінне функціонування системи вентиляції Вашого будинку.

Запрошуємо Вас до нас http://slavenastroy. ru/? page_id=1621
Компанія «СлавенаСтрой» пропонує всі види послуг з будівництва та оздоблення будинків і квартир, монтажу інженерних систем і комунікацій.






Як прикрасити старий гараж

Як прикрасити старий гараж








Хвойні: як підготувати до зими та що робити навесні



Зараз в моді хвойні рослини. Але не всі знають про особливості їх вирощування. Чомусь вважається, що ці вічнозелені рослини легко переносять російські зими.

Багато хвойні дійсно здатні витримувати сильні морози, а вони страждають від посухи і від опіків. Справа в тому, що у хвойних поверхнева коренева система (виняток - високорослі сосни). До того ж крона, особливо у великих екземплярів, заважає дощів просочувати ґрунт - під густими ялинами завжди сухо. Якщо дощів восени було недостатньо, то рослини переживають стан посухи, так як їх хвоя продовжує випаровувати вологу до самих заморозків. В суху осінь запасти вологу в достатніх кількостях рослинам дозволить рясний полив.

Другий фактор, небезпечний для хвойних рослин і часто приводить їх до загибелі, - різке підвищення температури повітря навесні, коли земля ще не встигла розтанути. В цей час хвоя активно працює (починається фотосинтез), випаровуючи вологу, а коріння поки не в змозі витягти її з мерзлої землі. Відбувається свого роду "зневоднення". Тому іноді після зими рослини залишаються зеленими, а в травні ми раптом виявляємо почорнілі остови з обсипалась хвоєю коричневого кольору. Щоб зберегти хвойні, землю під ними відразу після сходу снігу поливають теплою водою. Хвойні потрібно додатково захистити від сонячної радіації.

У березні сонячні промені, посилені відбиттям від снігового покриву, здатні погубити ті частини рослин, що перебувають над рівнем снігу. Час танення - самий небезпечний період для хвойних. Тому вже в кінці лютого рослина пов'язують шпагатом і нещільно обгортають мішковиною, світлою тканиною або крафт-папером, краще в декілька шарів. Використання поліетиленової плівки неприпустимо (все буде пріти), а нетканого матеріалу - практично марно, так як він пропускає ультрафіолетові промені. Найефективніший спосіб захисту - установка екранів з найбільш освітленої сторони. У цьому випадку немає зіткнення з хвоєю, гілки не заминається. Укриття знімають після того, як розтане сніг.

Чим старше рослина, тим воно стійкіше до сонячної радіації, але до п'яти років його доведеться вкривати. Деякі види і сорти хвойних рослин досить стійкі до опіків, але є й такі, які вберегти не вдасться, як не старайся. До останніх відноситься ялина сиза, або канадська, форма коніка (Picea glauca f. conica). Правда, вважається, що її новітні сорти не "вигорають".
Хвойні: як підготувати до зими та що робити навесні

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика