середу, 30 квітня 2014 р.

Агаточка***

Агаточка***

Агаточка***
Агаточка***
Агаточка***
Агаточка***
Агаточка***





Лицар )))

Лицар )))





Ігор Юртаєв )))

Ігор Юртаєв )))
Ігор Юртаєв )))
Ігор Юртаєв )))
Ігор Юртаєв )))
Ігор Юртаєв )))
Ігор Юртаєв )))








2 сезон серіалу "Ангел або демон" на СТС вийде після невеликої перерви після 1 сезону. Згідно анонсів телеканалу СТС він з'явиться в ефірі вже у серпні 2013 року, що не може не радувати шанувальників серіалу. Друга частина "Ангела чи демона", як і в іспанській версії буде присвячена боротьбі Машы Авериной не просто з темними силами ззовні, але і всередині себе. Чи зможе вона впоратися з собою або впаде, як мріють демони? Про це можна буде дізнатися, якщо подивитися продовження серіалу.



У головних ролях серіалу знімалися:

Анна Андрусенко - головна роль "Маша Аверіна". Як ви вже здогадалися, ця сама актриса грала Лізу Виноградову в "Закритій школі", так що стикатися з містикою їй не в першій. Але на цей раз все трохи складніше, адже Маша Аверіна - не просто дівчина, а ангел... чи демон?

Кирило Запорізький роль "Ден". Повне ім'я цього героя Данило, йому всього 18 років, і він також як і Маша вчиться в школі. Але насправді він теж не звичайний підліток, він демон, який служить темряві, сильний і безсмертний.

Сергій Чирков - роль "Фелікс". Фелікс не вчиться разом з головними героями в школі, він набагато старше їх - йому вже двадцять сім років. Фелікс також демон зі стажем, хоча оточуючі вважають його добропорядним сім'янином: чудовим чоловіком і батьком.

Олексій Комашко - роль "Ян". Цьому герою також двадцять сім років, цікаво це число що-то значить або просто випадковий збіг? У будь-якому випадку Ян насправді, звичайно, набагато старше, адже він справжній ангел-охоронець. Саме Ян пояснить Маше, хто вона і допоможе їй розібратися з новим світом, він же і стане її наставником.

Ярослав Бойко - роль "Вадим Аверін". Вадим - батько Маші Авериной, а ще дуже талановитий, хоча і безробітний художник. Демони утягнуть його в свою боротьбу проти сил добра і Маші.

Анастасія Стежко - роль "Кіра". Кіра також демон, вона ж стане одним з головних ворогів Маші Авериной і навіть спробує її вбити.

Тетяна Федоровська - роль "Марго". Зараз Марго - один з демонів з почту Агнеси, але з розвитком серіалу "Ангел або демон" глядачі дізнаються, що в минулому вона була на світлій стороні і була коханою Яна.

Анфіса Вистингаузен - роль "Агнеса". Найсильніший демон, в свиту якого і входять всі інші представники занепалих ангелів, показаних в серіалі. Битва з Яном і перетягування на свій бік Маші стало для неї важливою справою, з яким вона має намір впоратися.
Сюжет серіалу "Ангел або демон"
Сюжет серіалу про життя звичайної сучасної школярці Маші Авериной. Але дуже скоро вона дізнається, що на ній лежить дуже велика відповідальність, її вибір багато в чому зумовить одвічну боротьбу добра зі злом. Все це дізнається від ангела Яна, який зустрівся на її шляху, він згодом стане її наставником. А поки він розповість головної героїні серіалу про те, що така душа, як у неї з'являється на нашій планеті раз у сторіччя. І найголовніше, що за свої сімнадцять років життя Маша Аверіна нічим не заплямувала свою душу, вона як і раніше кришталево чиста. Саме тому її душа має таку високу цінність. Звичайно ж, за неї відразу ж починається боротьба між силами добра і зла, світла і темряви. Причому, представники цих сил знаходяться серед людей. Адже згідно з сюжетом серіалу "Ангел або демон" і ангели і демони живуть самої звичайної людської життям, маскуючи свою надприродну природу, безсмертя, таємні діяння. Мета у цих діянь дуже різна, так демони спокушають і в підсумку розбещують людей, а ангели намагаються зберегти в людині іскру божу. І якщо демонам вдасться очорнити душу Маші, то вона стане дуже сильним демоном. Якщо ж вона потрапить до ангелів, то врятує чимало людських душ. Загалом, баланс сил у будь-якому випадку зміниться дуже сильно в ту або іншу сторону, ангел чи демон? Загалом, це історія про вічну боротьбу добра зі злом усередині кожної людини, про спокуси, які стоять на його шляху.

Буде в серіалі і історія кохання, адже один з демонів, що намагаються спокусити Машу, закохається в неї. Встояти перед чарівністю і чистотою дівчата дійсно не просто, а от як жити з такою неможливою любов'ю? На це питання відповісти вже доведеться Дену. Крім містичної історії і драматичної лінії любові, автори серіалу також обіцяють своїм глядачам багато сучасної комп'ютерної графіки. А як інакше, якщо ви хочете показати відразу ж кілька паралельних світів, так і битви ангелів і демонів теж треба якось зображати. Що з цього вийде, глядачі зможуть дізнатися після прем'єри серіалу "Ангел або демон".
Надприродне в серіалі "Ангел або Демон"
Зрозуміло, хоч ангели і демони і маскуються під звичайних людей, це не позбавляє їх надприродних сил, притаманних їх містичної природи. Але, оскільки вони служать різним силам, то і здібності у них різні. Слуги зла схильні до руйнування всього прекрасного, що є на світі. Так що і здібності у демонів відповідні: вони можуть підкоряти людей своїй волі, насилати на них кошмари і навіть заподіяти фізичної шкоди однією лише силою думки. Здібності Ангелів, навпаки, полягають в умінні зціляти людей і направляти їх на шлях світла, боротися з демонами як у сутичці за людську душу, так і на реальному полі бою в просторі між світами. Маша Аверіна теж поступово освоює всі ангельські вміння. Крім того, дівчині допомагає в її нелегкій боротьбі за людські душі Синя Книга - особливий ангельський артефакт, дарований їй силами світла спеціально для того, щоб допомогти Маші Авериной у її місії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика