вівторок, 29 квітня 2014 р.

Креативна вишивка..

Креативна вишивка..



Серед безлічі незвичайних технік вишивки ця - одна з самих незвичайних і цікавих. Майстер з Литви, Северія Инсираускайте - Криауневисиене (Severija Incirauskaite - Kriauneviciene), захоплено створює приголомшливі шедеври, займаючись тюнінгом автомобілів, декоруючи звичні побутові предмети, прикрашаючи будинок, вулицю, офіс. З 2008 року автор є главою Текстильної студії-галереї Artifex, на базі якої і реалізовує свої неймовірні фантазії.





Креативний браслет..






"Міська" книжкова полиця.. Дуже цікава ідея для дитячої - полиця з контурами великого міста. Така полку - не тільки обов'язковий елемент повноцінного робочого місця для дитини, але і одночасно креативний арт-об'єкт, яскраве колірне пляма і, звичайно, головна прикраса робочого місця та дитячої кімнати в цілому...






Креативні тумбочки..


Сучасні тумбочки трохи відрізняються від класичних, які зроблені тільки для того, щоб ставити будильник або книжку, яку читали на ніч. Зараз дизайнери намагаються зробити тумбочки менш нудними, більш функціональними і оригінально-красивими.








Креативне намисто з блискавки..






Креативне намисто з блискавки..



Частина 2..








Креативне намисто з блискавки..




Частина 3..





Креативний будинок))









Креативні кухонні пристосування..






А як Вам подобається така креативна посуд?..









Креативний спосіб заховати дроти в кімнаті..


Декоративний парканчик Picket Fence - творче і стильне рішення заховати дроти і кабелі в квартирі. Звичайно, ми всі знаємо про плінтусах. Але часто місця в них для всіх проводів не вистачає, їх не так просто встановлювати так і нові дроти обплітають кімнату вже після установки і підгонки всіх плінтусів.
Паркан ж, навпаки, дуже просто кріпиться до стіни (причому можна прямо до плінтуса), та й виглядає більш оригінально, цікаво і незвично. Завдяки зазорам між окремими планками паркану, проводи можуть виходити саме в тому місці, в якому необхідно.





Креативні ідеї для інтер'єру









Креативні речі..






Креативні ідеї для інтер'єру...









Креатив на кухні






Креативні речі...









КРЕАТИВНА РЕКЛАМА НА ВАНТАЖІВКАХ...






КРЕАТИВНІ УПАКОВКИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ...









Креативні пакети...






Креативна ткрытка..









Креативні календарі...






Креативне постільна білизна...









Відмінна сторінка з ідеями та майстер-класами для рукоділля! ***Еле HAND made*** Креативні ідеї та МК


Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика