середу, 30 квітня 2014 р.

Самий дивний готель в світі

Самий дивний готель в світі



Це місце увійшло практично у всі списки «найбільш дивних готелів». Знаходиться воно в одному з авангардних міст світу - в Берліні. У Propeller Island City Lodge Hotel, а саме так називається оригінальний готель, 30 номерів, серед яких кімната з літаючої ліжком, перевернута з ніг на голову, а так же номер з двома трунами. Ідейний натхненник - німецький дизайнер Ларс Штрошен.
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі
Самий дивний готель в світі





10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ



1. Гоа
На березі Індійського океану розташована Гоа, куди їде молодь з усіх кінців світу. Пляж Палолем одне з найпопулярніших туристичних напрямків молодіжного відпочинку. При всій його популярності там цілком прийнятні (за світовими мірками) ціни. Найкраще там відпочивати з жовтня по березень.

2. Мальдіви
Туристи, які обрали місцем відпочинку Мальдіви, мають у своєму розпорядженні майже сто незаселених маленьких островів. Тут чудові пляжі Banyan Tree, Cocoa Island, Nika і Soneva і відмінні умови для занять снорлингом і дайвінгом у водах Індійського океану. Ці місця призначені для спокійного, романтичного відпочинку. Відпочивати там краще всього з листопада по квітень.

3. Маврикій
Острів Маврикія славиться своїми пляжами Flic en Flac, Trou aux Biches і Paradis які покриті білосніжним кораловим піском і оточені шикарними готелями. Від океану острів закритий кораловими рифами і вода біля пляжів прозора і спокійна, що створює прекрасні умови для занять дайвінгом і прогулянок на яхті. Відпочивати там краще в квітні-травні або з вересня по грудень. Займатися дайвінгом з грудня по березень, серфінгом з червня по серпень.

4. Сейшели
Пляжі Anse Volbert і Praslin на Сейшельських островах покриті найчистішим і найдрібнішим піском, що омивається теплим і спокійним Індійським океаном. На островах майже немає великих готелів в основному це невеликі приватні пансіонати, розраховані на спокійний сімейний відпочинок. Займатися дайвінгом краще всього з березня по травень, а віндсерфінгом і катанням на яхтах з травня по жовтень.

5. Португалія
Серед пляжів Атлантичних берегів Португалії особливо виділяються пляжі Ilha de Tavira, Albufeira і Lagos. Вони покриті піском і знаходяться неподалік від портових міст, де можна знайти не дуже дорогі готелі.

6. Канари
Серед Канарських островів виділяється острів Гомера. Зі своїми пляжами з чорним вулканічним піском він немов призначений для заспокоєння і релаксації. Багато туристів воліють його навіть знаменитого острова Тенеріфе. Особливо багато людей приїжджає сюди на Різдво, а так само на Великдень. Відпочивати краще всього з листопада по травень. Величезною популярністю користуються берега Guincho і Ericeira серед серфінгістів, там вітер і хвилі круглий рік створюють ідеальні умови для занять серфінгом.

7. ПАР
Все атлантичне узбережжя ПАР обрамлено прекрасними піщаними пляжами, куди щороку приїжджають тисячі туристів. Мабуть, найбільш популярними місцями відпочинку є пляжі Кейптауна, що нагадують південь Франції. Вони оточені тінистими пальмами, є місця для пікніків, а набережні заповнені ресторанами і барами. Тут надзвичайний пісок зі світло-коричневим відтінком, бірюзового відтінку вода і свіже океанський вітер. Відпочивати краще всього з жовтня по березень.

8. Фіджі
У Тихому океані розташовані невеликі острівці Ясава перебувають у складі Островів Фіджі. Відпочинок тут коштує недешево, адже від центрального острова Фіджі-Наді сюди треба або летіти на літаку або добиратися на яхті, що саме по собі задоволення не з дешевих. Але воно того варте якщо ви бачили в рекламних роликах або Голлівудських фільмах кадри з дивовижними екзотичними пейзажами то здебільшого вони зняті саме тут. Сліпуче білий кораловий пісок дуже ефектно виглядає на тлі яскраво-блакитної води. Найкращий час для того що б тут відпочити це з травня по жовтень.

9. Бора Бора
Найкращим пляжем на Тихому океані вважається Бора Бора, правда він ще і вважається найдорожчим. Пляж Matira з усіх боків закритий кораловими рифами, тому в лагуні постійно спокійна і тепла вода. Відпочинок передбачений тільки пляжний, ніяких екскурсій. Відпочивати краще з травня по жовтень, але в кінці літа тут буває доволі багатолюдно.

10. Мікронезія
У всій Мікронезії Палау вважається раєм для дайверів. Тут весь рік досить тепла вода, а в рифах знаходиться унікальний підводний світ своєю флорою і фауною. Багато дайвери мріють потрапити на The Rock Islands. Туристи захоплюються кораловими рифами і величезними валунами, які стирчать з води. На острові Мечерчар знаходиться озеро Медуз, в якому знаходиться їх справжнє царство. Найкраще в
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ
10 КРАЩИХ ОКЕАНСЬКИХ ПЛЯЖІВ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика