Супер найніжніші тоненькі млинці з апельсиновим маслом
рецепт млинців:
-2 яєчних жовтка,
-1/2 ст. молока,
-1/2 ст. води,
-50 р. вершкового масла,
-1 ст. борошна,
-2 ч. л. цукру,
-2 ст. ложки коньяку.
З цих інгредієнтів змішати міксером тісто, накрити миску плівкою або тарілкою і поставити в холодильник не менше ніж на 2 години.
Стакани за чайлд повинен вміщати 236 мл - це звичайна икеевская гуртка, не доходячи десь сантиметр до країв.
за цей час зробити апельсинове масло:
рецепт:
-3 ст. л. цукру,
-1 апельсин,
-120 г вершкового масла.
Насипати в тарілку 3 ст. л. цукру і натерти їм неочищений апельсин, щоб цукор ввібрав в себе апельсиновий аромат, потім зняти овочечисткою і дрібно нарубати з ароматизованим цукром цедру, для швидкості процесу можна натерти на тертці цедру і потовкти її з цукром в ступці. потім у блендері замішати масло з цукровою цедрою і в кілька прийомів додати 50 г апельсинового соку. збивання потребує трохи часу, тож добре залучити до цього молодше покоління))) кілька разів потрібно буде відкрити чашу блендера і ложкою опустити вниз те, що прилипає до стінок. коли вийде однорідна гладка маса поставити в холодильник.
а через пару годин спекти млинці на сковороді з антипригарним покриттям без масла. з такої кількості тесту, як я написала виходить 10 млинців на маленької синьої икеевской сковорідці
Немає коментарів:
Дописати коментар