Друкарська машинка для композитора
Фонтан з старого рояля.
Натуральні матеріали в інтер'єрі - досить популярна нині тема.
Вішалка для ледачих.
Олівцеві малюнки італійського художника-самоучки Франко Клуна (Franco Clun)
Як приготувати піцу з тонкою хрумкою основою за 20 хвилин.
На приготування цієї піци у мене пішло 20 хвилин! Для початку запалимо духовку...
ТІСТО - 2 ложки сметани, 100-150 г кефіру, 50 г масла або маргарину ( розтопити), сіль-третина ч. л.,
0, 5 ч. л соди, борошно, щіпка цукру.
Змішати кефір і сметану виделкою, додати сіль і соду-через 1-2 хвилини піде піна. Додати цукор і маргарин. Додавши борошно, замісити дуже м'яке( можливо навіть трохи липнущее до рук тісто)
Тут же покласти його на змащене деко і розрівняти руками( пласт не товстий), викласти начинку( у мене пошарово цибулю, копчена ковбаса, сир, майонез). Майонез обов'язково останнім шаром( тонка сіточка з пакетика). Мені дуже подобаються Прованські трави-посипаю щіпку.
Печу при 180 гр. до підрум'янення тесту.
P.s. на прохання читачів пишу точну кількість борошна для моєї піци(приготувала вдруге)-на половину 250г склянки кефіру(інше за рецептом) у мене пішло 1, 5 такого ж склянки борошна( 1 склянка вмешан в тісто, половина висипана на стіл і в ній замішано остаточно)
Немає коментарів:
Дописати коментар