субота, 28 червня 2014 р.

Малюнок - Jeremias Dias de Andrade (Бразилія)

Малюнок - Jeremias Dias de Andrade (Бразилія)

Малюнок - Jeremias Dias de Andrade (Бразилія)





Серія картин від художника Jeff Rowland “Секунди Прощання“

Серія картин від художника Jeff Rowland Секунди Прощання
Серія картин від художника Jeff Rowland Секунди Прощання
Серія картин від художника Jeff Rowland Секунди Прощання
Серія картин від художника Jeff Rowland Секунди Прощання
Серія картин від художника Jeff Rowland Секунди Прощання





Іноді... )

Іноді... )








Білоруський художник Alexander Hodyukov

Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov
Білоруський художник Alexander Hodyukov





Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.



Сальвадор Дали
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.
Якщо вам заздалегідь зрозуміла ваша картина, можна й не писати.








Не спати!



Ось кілька порад, щоб не засипати на роботі чи навчанні.

1. Настоянка елеутерококу - 30 рублів в будь-якій аптеці, вистачає на 4 сесії (в середньому). Приймати у відповідності з інструкцією.

2. Женьшень в гранулах (ціна теж близько 30 рублів). 5 штук в рот, якщо треба бути бадьорим години три, 10 штук вистачає на 5 годин, від 15 до 20 - щоб мозок «після вчорашнього» запустився.

3. Зелений чай 1 часточка лимона 1 чайна ложка меду. Добре бадьорить. Вистачає на 2 години. При цьому знімає нервове напруження. Дуже добре допомагає перед іспитами, важливими співбесідами.
Не спати!





Печеня в горщику з курки з чорносливом.



Інгредієнти:

- горщики
у кожен горщик:
- куряче стегно без шкіри
- 2 середніх картоплини
- 3 помідорчика-черрі
- половинка морквини
- цибуля порей за смаком
- зубчик часнику
- 8 штучок чорносливу
- 4 столові ложки курячого (або будь-якого іншого) бульйону
- сіль, перець, лавровий лист, сухий часник

Приготування:

Насамперед горщики потрібно обдати окропом. І налити в них бульйон. Картоплю нарізати тонкими круглими скибочками. Стегна розділити на порційні шматочки (кісточки залишити). Цибуля порей обсмажити з морквою. Помідори розрізати на четвертинки, чорнослив-навпіл. Дрібно порубати зелень. Часник розчавити ребром ножа. Тепер викладаємо всі інгредієнти в горщик. Спочатку картоплю, потім м'ясо, на м'ясо - лук з морквою, потім помідори, часник, чорнослив і зелень. На самий верх кілька скибочок картоплі і спеції.
Закрити горщики кришками і ставимо в холодну(!!!) духовку.
При температурі 180 градусів готуємо печеня протягом години.
Потім акуратно перемішати ложкою спекотне і відправимо в ще теплу духовку на півгодини. Горщик "доготовит" страва сам)
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.
Печеня в горщику з курки з чорносливом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика