Незвичайні настільні лампи зі сталі і чавуну
Прикрашаємо стіл до Великодня
Об'єднайте два весняні частини в одне ціле. У широку вазу або банку поставте, високий стакан води. Навколо нього розмістіть барвисті яйця так, щоб вони оточили посудину повністю. У воду поставте свіжі квіти.
Кухня і їдальня в заміському будинку
Солодощі не можуть бути у формі яєць? Ось дуже позитивне і радісне печиво. Виглядає, як справжня яєчня-глазунья. Як для дітей, так і для дорослих. Легко готувати, смачно їсти! Неординарне страву точно прикрасить Ваш святковий стіл.
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
6 ст. ложок цукру
1 яйце
1 ст. ложка молока
250 г борошна
180 г цукрової пудри
3 ст. ложки лимонного соку
консервовані персики або абрикоси
Спосіб приготування:
1. Духовку поставити на розігрів (180С). Відкрити банку з персиками. Персики покласти на серветку, щоб вони трохи обсохнули
2. Міксером змішати масло з цукром. Додати яйце і молоко. Ретельно перемішати
3. Просіяти борошно в яєчно-масляну суміш і замісити тісто
4. На посипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто товщиною в 5 мм і вирізати кружки (я це роблю склянкою)
5. Деко змастити маслом і застелити папером для випічки. Я використовую силіконовий килимок і нічим не змащую:) Випікати 10 хвилин. (до золотистого кольору).
6. Коли гуртки трохи охолонуть, покласти на кожен гурток половинку персика
7. Збити цукрову пудру з лимонним соком в глазур. Полити глазур'ю печиво навколо персика. Дати глазурі застигнути.
8. Печиво готове! Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар