Новорічні скрап-іграшки
Брошка з гудзиків..
Fashion illustrations. Nadia Flower...
Ай-да на каток!!
Valentine's Day / ideas..
Маленька кухня - не вирок!..
Дитячий День Народження..
Милий підсвічник з метеликами!
+ шаблон
Ratatouille/Рататуй
Для соусу
2 солодких перцю(краще червоних)
2-3 томати
1 небольшпя цибулина
3 зубчики часнику
базилік, чебрець за бажанням
Для соусу цибулю дрібно порізати і обсмажити на оливковій олії хвилин 5. Додати Порізаний перець і смажити ще 5 хвилин. Томати очистити від шкірки(для цього залити їх окропом на 2 хвилини). Порізати кубиками і тушкувати все разом хвилин 10. Часник порізати, додати в соус, посолити і поперчити. Тепер треба наш соус подрібнити за допомогою блендера. Повернути соус на плиту ще хвилин на 5, додати за бажанням базилік і чебрець. Я додаю, так як від них просто неймовірний аромат)
Для основи рататуя
1-2 баклажана
1-2 кабачка
4-6 томатів
чебрець
3 зубчики часнику
моцарелла за бажанням
Всі овочі і моцарелу нарізати кружечками. Найкраще якщо вони будуть приблизно однакові за розміром. якщо баклажан гірчить, то посипати його сіллю і залишити хвилин на 30, а потім промити водою.
Соус викласти у форму, чергуючи баклажани, кабачки, помідори і моцарелу заповнити форму.
Часник видавити зверху на овочі, посолити, поперчити, полити оливоквым маслом т за бажанням додасть кілька гілочок чебрецю. Закрити фальгой і поставити в розігріту до 200 гр духовку.
Хвилин через 50-60 зняти фольгу і запікати ще хвилин 20.
Подавати теплим) Хоча зазвичай я не можу витримати і обпікаючи мову, уплетаю рататуй.
Немає коментарів:
Дописати коментар