понеділок, 30 грудня 2013 р.

Кухня.

Кухня.

Кухня.





Лампочка.

Лампочка.





Затичка для пляшки.

Затичка для пляшки.





Розкіш.

Розкіш.





Кухня.

Кухня.








Стінка для кішки.

Стінка для кішки.





Лоджія.

Лоджія.
Лоджія.
Лоджія.








Кухня.

Кухня.





Темні підлоги в інтер'єрі



Темні підлоги в інтер'єрі створюють візуальну опору оформленим приміщенню, чітко окреслюють простір, а також з'єднують розрізнені і різні за кольором елементи інтер'єру в одному єдиному просторі. Кімната з темним підлогою не буде виглядати пустельній і занадто великий.
В основному використовується матеріали як: темний дуб, горіх, палісандр, мербау, паркетна дошка венге і масивна дошка
Психологи відзначають, що темний підлогу в інтер'єрі воліють лише впевнені в собі люди. Однак більшість дизайнерів стверджують, що ефект дуже темних підлоги можна легко компенсувати, якщо грамотно підібравши колірну гамму інтер'єру всього приміщення в цілому.
Наприклад, приміщення з темним підлогою в інтер'єрі, можна облаштувати в сіро-кремовою тональності. Тут прекрасно підійде застосування натуральних матеріалів з їх природним забарвленням (бавовна, шеніл і льон). Також відчуття домашнього затишку допоможе надати такий відтінок, як кава з молоком, який рекомендується доповнити насиченими фісташкове дерево і цитрусовими відтінками.

А щоб підлога максимально гармоніював з іншим інтер'єром бажано використовувати цей же колір для оформлення дверного або віконного отвору. В кімнатах, що виходять на південь досить будуть доречні завіси і штори виконані з сіро-чорних і темно-коричневих смуг.
Для любителів жарких країнах, підійде темно-коричневий колір підлоги, який можна доповнити білими, пшеничними і ніжними ванільними квітами. Але, ці відтінки рекомендується шукати у натуральних матеріалів, тому що вони в основному і є основою льону, шкіри, шовку і рифленого сизалю.
Шанувальникам інтер'єру в сучасному стилі варто звернути свою увагу на яскраву колірну палітру. Наприклад, щоб домогтися неймовірно экспрессионного ефекту, потрібно використовувати молочно-білі, червоні, оранжеві кольори. Такі поєднання дуже затребувані при створенні інтер'єру в стилі хай-тек або арт-деко.

Але пам'ятайте правила, які часто говорять: надмірність - ворог якості і вашого стилю. Тому, слід виважено і дуже обережно підходити до вибору таких яскравих елементів декору. Так, помаранчеві штори можна при бажанні доповнити таким же пуфом на дивані або кріслом.
Одним з найбільш цікавих варіантів може стати чорно-біле забарвлення, адже ці кольори одночасно гармоніюють між собою, і є контрастними. Зупинившись на такому виборі, є можливість зробити підлогу практично чорним, але при цьому слід розбавити ваш інтер'єр чорно-білими барвами.
Також меблі, штори і стіни - все може бути виконано в цій палітрі, з геометричними формами або ж з рослинним орнаментом, великим малюнком або вертикальними смугами.
Цікаве поєднання придумала сама природа, темна земля і соковита трава або коричневий і зелений - це класика, тому такий варіант є безпрограшним. Так, наприклад темна підлога в інтер'єрі буде гармонійно виглядати в поєднанні з лаймовою, зеленої та салатового кольорів.

Ще можна скористатися кольором морської хвилі або як його називають аквамарином. Такий колір допускає поєднання з великою кількістю інших квітів, наприклад з коричневими, бурими і бордовими відтінками.
Темні підлоги в інтер'єрі вимагають грамотного поєднання тканин елементів декору і фактури, тому що їх особливістю є графічність.
І наостанок, один із способів надати відчуття простору в маленькому приміщенні це діагональні лінії на підлозі. Це найпоширеніший метод для укладання квадратних модулів, наприклад як - керамічна плитка. Тому якщо ви хочете розширити вузьку кімнату, то варто зробити укладання паркетної дошки (як вибрати паркетну дошку) чи ламінату (як вибрати ламінат для підлоги) перпендикулярно довжині вашого простору.
Темні підлоги в інтер'єрі








http://ideikomforta. ua/





http://ideikomforta. ua/








http://ideikomforta. ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика