вівторок, 31 грудня 2013 р.

Кіра і Фелікс.

Кіра і Фелікс.

Кіра і Фелікс.
Кіра і Фелікс.
Кіра і Фелікс.
Кіра і Фелікс.





Ганнуся)))

Ганнуся)))





подивіться дуже смішно!!!!









ура з'явилися описи перших чотирьох серій розв'язки


Серії 121-122

Максим Морозов бачить сон, ніби він лежить у якомусь дивному місці, світить дуже яскраве світло, в тому числі і з його очей. Біля паркану, зведеного військовими навколо території школи, журналіст, він веде свій репортаж про події в школі, бере інтерв'ю у Олени Крилової. Полковник задоволено інтерв'ю Олени журналістам, нічого зайвого вона їм не сказала. Тася і Аліса серед здорових дітей в спортзалі, Аліса страждає, що вони з Дмитром знову розлучені, але не довго, у неї йде з рота кров. Аліса захворіла і її це дуже радує. Задумавшуюся Лізу зустрічає Андрій, вона намагається дізнатися у нього, що ж сталося з Максимом. Андрій не може їй цього сказати. Віктор і Павло обшукують кімнату Вадима і знаходять розбитий ноутбук і якийсь номер. Володя живий і він дуже радий, що знову може бути разом з Машею. Деяка кількість ліки від вірусу вдалося знайти серед знищених Вадимом ампул. Цими ліками поки і продовжують життя всіх учнів школи. Куриленко нишпорить по школі в пошуках ліків. Женя дуже боїться Куриленко, вона прагне при нагоді забарикадувати двері і нікого не пускати.

Рома просить солдата випустити його, а той, природно, відмовляється це робити, тоді Рома наставляє пістолет на солдата. В цей час підходять Віка, Ліза і один з учителів і план Роми провалюється. Макс розповідає вчителям про Єрмолаєва. Володя і Раєвський відправляються в підземеллі шукати його. Андрій дізнається про це і вимовляє Максу. Єрмолаєв каже, що при наявності матеріалів зможе створити світлову машину. З ним у всіх пов'язані дуже великі надії. Для військових призвели новий вантаж з Греції (400 мішків для трупів, за кількістю учнів та персоналу школи). Женя йшла по школі з кількома ампулами для дітей і попалася в руки Куриленко, з'явився Андрій перешкодила йому здійснити задумане і лиходій втік, тільки прихопив трохи ліків. Куриленко забіг в дитячу кімнату, там в цей час Аліса допомагала Тасі захворіти. Забежавшего до них у кімнату вони попросили допомогти заразитися, Куриленко вимагає від дітей залишатися в кімнаті і не шуміти. Проходить повз кімнати Юра Верьовкін побачив Куриленко, і знайшовши в коридорі Андрія, повідомив йому про це. Андрій дізнається від Вікі про хвороби Макса. Він говорить з Максом про його втрату пам'яті. Андрій погрожує розповісти про це Лізі, якщо Макс сам не розповість їй. Макс біситься, і просить не говорити Лізі. Хлопці трохи б'ються. В школі залишається все менше здорових. Новим хворим видають по ампулі, виявляється ліки зберігаються тепер у спортзалі. Тим часом військові здійснюють наліт на школу.

Серії 123-124

Всі мешканці школи приходять в себе після вторгнення військових. Досить швидко Володя здогадується про причини приходу військових. І він має рацію - вони дійсно забрали зі школи Єрмолаєва. Що тепер робити без ліків і излечивающей машини абсолютно незрозуміло. У таборі військових Єрмолаєв приходить в себе, поруч з ним Морозов (або той, хто займе місце Вадима) і полковник, які вимагають від нього продовжити роботу по створенню машини, у разі ж відмови у них є способи все одно настояти на своєму. Олена влаштовує загальні збори для всіх школярів. Багато школярів в паніці і хочуть скоріше вибратися з школи. Харитонов, як і деякі інші учні, зовсім не вірить заспокійливим словами, він має намір вибиратися самостійно. Мітя дізнається про смерть батька і дуже переживає, Олена як може заспокоює його. Юра Верьовкін пропонує Міте поспілкуватися зі своїм загиблим батьком допомогою спіритичного сеансу. Митя не дуже вірить в це, але погоджується спробувати. Віка оглядає ноутбук Вадима, вся інформація видалена звідти, але можна спробувати відновити. Для цієї мети міг би допомогти ноутбук Максима, але той навідріз відмовляється давати його, так як нібито комп'ютер зламаний. Останні ліки роздали всім зараженим, як тепер жити без них зовсім незрозуміло, тільки у Лариси є оригінальна ідея (можливо спробують залучити Андрія, у якого імунітет від вірусу, і використовувати його кров для створення вакцини). Макс і Андрій обговорюють
ура з'явилися описи перших чотирьох серій розв'язки





Завтра вони повернуться!!!!!!!

Завтра вони повернуться!!!!!!!








Анфииииса:*)

Анфииииса:*)
Анфииииса:*)
Анфииииса:*)
Анфииииса:*)
Анфииииса:*)





Милі та позитивні*______*


Це Петро і його син!
Милі та позитивні*______*

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика