середа, 25 грудня 2013 р.

Магнітні чоловічки

Магнітні чоловічки

Магнітні чоловічки





Білі двері в інтер'єрі



Сьогодні білі двері в інтер'єрі знову активно завойовують велику популярність в оформленні квартири. Так як такі двері чудово допомагають втілювати різні дизайнерські задумки, а також грамотно розставляють необхідні акценти.
До того ж білий колір - універсальний, він відмінно поєднується з різними дизайнами інтер'єрів, тому міжкімнатні білі двері ідеально впишуться в оформлення вашої квартири.
А швидко зростаючий попит на білі двері в інтер'єрі пояснюється тим, що зараз для їх виготовлення використовуються найсучасніші технології для виробництва міжкімнатних дверей. Віддаючи перевагу таким дверям, ви зможете досить легко керувати не лише своїм стилем інтер'єру, але і візуально розширити площу вашого простору.
У часи радянської епохи найбільш поширеним колірним рішенням дверей був саме білий колір, які можна було зустріти практично в кожній квартирі. З тих пір білий колір при оформленні дверей був незаслужено забутий, але останнім часом білі двері в інтер'єрі знову стали дуже актуальні. Тому, в той час, коли білі двері вважалися нудними і одноманітними, давно вже пішло в минуле.
Взагалі білий колір в інтер'єрі традиційно вважається самим чистим, ніжним і досить легким відтінком колірної палітри. Тому, він може досить просто і грамотно вписатися практично в будь-який інтер'єр різної спрямованості.
Так, наприклад білі двері підкреслять легкість і витонченість кімнати класичного стилю, додадуть лаконічність і строгість інтер'єру в стилі хай тек, і будуть відмінно підкреслювати атмосферу затишку і гармонії в приміщенні, виконаному в стилі кантрі.
Також вони виконують функцію якогось поділу простору, і основного предмета декору. Такі двері будуть, безсумнівно, актуальні для маленьких приміщень, адже вони допоможуть візуально розширюють простір квартири.
Ще білі двері в інтер'єрі володіють чудовою здатністю поєднуватися як з елементами меблів світлих тонів, так і темних. Прийом контрастності сприяє грамотно розставити акценти у вашій кімнаті, а також трохи освіжити приміщення і наповнити його свіжістю.
Взагалі вважається, що білий колір надає дверям монотонність і безликість, але дизайнери це часто спростовують. Але насправді цей колір володіє величезною різноманітністю відтінків білого, які здатні додати будь-якому приміщенню ефект легкості і особливу родзинку.
Наприклад, це молочний відтінок топленого молока, від кольору слонової кістки до перлинно-білого, а також бувають різні фактури поверхні. Наприклад, їх поверхня може бути матовою або глянсовою. Також вони можуть бути покриті пластиком, пофарбовані, заламинированны і покриті білим лаком.
Сьогоднішні технології дозволяють відмінно імітувати на білих дверях найрізноманітніші фактури, наприклад ефектні візерунки і імітацію деревини. До того ж можна підібрати варіант, виходячи з особливостей інтер'єру, або замовити будь-яку вітражну вставку з пластику або скла.
Білі двері в інтер'єрі можуть бути зі скляними вставками, нестандартними і глухими. Скляні вставки додадуть інтер'єру романтичність і навіть трохи ніжності, особливо якщо дане скло буде матовим.
Але також на скло можна нанести унікальні візерунки, що рекомендується, щоб поєднувалися з основними мотивами дизайну вашого приміщення. Наприклад, якщо на скляної вставки зображено рослинний візерунок, то його можна доповнити таким же рослинним орнаментом на поверхні меблів, або підібрати настінне покриття такого ж напрямку.
А ось нестандартні білі двері зроблять ваш інтер'єр неймовірно ефектним і справді незабутнім. Коли глухі варіанти внесуть в інтер'єр нотку респектабельності і суворістю, вони відмінно підкреслять чистоту і звичайно правильність ліній.
Тому до вибору міжкімнатних дверей слід підходити з тією ж часткою відповідальності, що і до самого інтер'єру в цілому. Так як прийшли до вас гості перше, на чому зупинять свій погляд, будуть саме двері, які і створять саме незабутнє і важливе враження про господаря цієї квартири.
Білі двері в інтер'єрі





Прикол...

Прикол...








Плеєр для туалету

Плеєр для туалету





Запрошуємо на сайт http://slavenastroy. ru/? p=778

Запрошуємо на сайт http://slavenastroy. ru/? p=778








Тонкий житловий комплекс. Лондон

Тонкий житловий комплекс. Лондон





Імітація цегляної кладки на пляшці



Знадобиться: пляшка, шпаклівка, шпатель, сірник або зубочистка, наждачний папір (найменша), акрилові фарби.

Знімаємо з пляшки етикетку, знежирюємо пляшку і приступаємо до роботи. Наносимо шпаклівку, тонким шаром, приблизно 2 мм.

Вирівнюємо поверхню шпателем. За допомогою зубочистки або сірники проводимо по пляшці лінії, імітувати цегляну кладку.

Після повного висихання затираємо покриття шкуркою.

Тепер з допомогою губки наносимо акрилову фарбу цегляного кольору в 3-4 шари.

Після висихання фарбуємо пляшку в білий колір акриловою фарбою - 1 шар.

І знову проходимо нашу цегельну кладку шкуркою.

Ось і результат! А тепер можете використовувати декупаж серветками або просто покрити пляшку лаком.
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці
Імітація цегляної кладки на пляшці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика