середа, 25 грудня 2013 р.

Підставка для ноутбука

Підставка для ноутбука

Підставка для ноутбука





Запрошуємо на сайт http://slavenastroy. ru/? p=778

Запрошуємо на сайт http://slavenastroy. ru/? p=778





Хочемо привітати Вас сердечно


З веселим святом весни.
І сонця світло, і погляд ваш ясний
Нам однаково потрібні.
Нехай Вас супроводжує удача,
В роботі, в житті і в коханні.
Живіть, милі, не ховаючи
Посмішки горді свої!
Хочемо привітати Вас сердечно





29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино



Інша назва фестивалю - Битва томатів (La Batallа del Tomate).

В останню тиждень серпня в місті Буньол (Bunol), що на сході Іспанії, починається щорічний «Томатний фестиваль», присвячений літом. Як і всі іспанські фестивалі, цей проходить з святковими феєрверками, музикою, танцями і безкоштовними частуваннями. Але у томатного фестивалю є одна особливість, яка приваблює до Буньол натовпи туристів, це кульмінація свята - томатна битва Томатина (La Tomatina), що проходить на міській площі.

Сигналом до початку битви служить спеціальна петарда, яка запускається в середу в 11 годин з міської ратуші. По цьому сигналу на вулицях міста з'являються кілька вантажівок, завантажених головними героями свята - стиглими помідорами, які і є метальними снарядами. Учасники свята (а це весь місто Буньол), підбігши під градом помідорів до машин, хапають снаряди і весело мстять тим, хто добіг до вантажівок першими.

Головне завдання учасників, якими, до речі, вважаються всі, - обстріляти помідорами сусіда, а вже хто ним виявиться не настільки важливо. Якщо врахувати, що беруть участь у цій забаві близько сорока тисяч осіб, а кількість снарядів обчислюється сотнями тонн помідорів, легко уявити собі, на що перетворюється міська площа і жителі міста вже через кілька хвилин після початку помідорної перестрілки.

На час боїв, що тривають дві години, закриваються майже всі бари, кафе, ресторани і будь-які громадські місця, а на вікна та двері навішують спеціальні пластикові панелі.

Самі учасники Томатіни воліють розумний мінімалізм в одязі, так як залишитися чистим в цей день важко навіть за межами міської площі.

Вираз «томатні річки», нерідко вживається при описі помідорного буйства, - зовсім не красне слівце.

З кожним роком учасників фестивалю стає все більше Тоді ж були прийняті правила проведення цього свята, діють і донині.

Заборон всього чотири: - початок і кінець баталії строго визначаються сигнальної петардою з міської ратуші; - не можна кидатися нічим, крім помідорів, а самі помідори слід розчавити перед кидком, щоб уникнути травмування; - заборонено рвати один на одному одяг; - не можна заважати руху вантажівок з помідорами.

Завдяки цим простим правилам, жодне святкування Томатіни не призвело до серйозних інцидентів. До 1975 року за свої снаряди кожен житель платив зі своєї кишені, приносячи помідори на святкування з собою.

А в 1975-му підвозити «боєприпаси» почали монахи з Ордену святого Луїса Бертрана, покровителя міста. Ще через п'ять років за організацію свята взявся муніципалітет міста, що різко збільшило кількість учасників свята та обсяг розкиданих помідорів.

Закінчуються томатні баталії купанням в басейні, заповненому томатним соком, і розіграшем окостів традиційної іберійської свині. До фіналу свята помідорне місиво під ногами досягає щиколоток, а довколишні будинки, як втім і учасники, перефарбовуються в червоний колір.

Після самій баталії площа відмивають, а потім ще кілька днів триває Томатний фестиваль, останній фестиваль літа, що минає.
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино
29 серпня (дата для 2012 року) - Томатино








Кухня.

Кухня.





Японський стиль в інтер'єрі



В інтер'єрі японського стилю панують спокій, чистота, гармонія. Чоловік мовчки приймає всі прояви природи, країни висхідного сонця...
Не існує в японському стилі протиріч, головне її правило - «нічого зайвого і випадкового». Простір, гармонія якого максимальна, а на передньому плані краса природи з натуральних матеріалів, створюють поважну атмосферу у вигляді витончених ліній і лаконічних форм.
Дерев'яні розсувні двері, перегородки з обох сторін, виконані з рисового паперу. Перегородки фусума виконані з тонкої рами і рисового паперу, вони виконують функцію об'єднання або поділу простору. Зазвичай такі ширми прикрашають картинками квітучих дерев, танцюючих гейш або войовничими самураями. Ще вони виконують функцію стінних шаф і схожі на сучасні шафи-купе.
Основний композиційний центр класичного японського будинку - це центр житла, тут зазвичай розташовується присадкуватий, низький столик, матрац з бавовни футон, залежно для чого призначена кімната. Шафи-ларчики, ікебана, паперові підлогові світильники, розташовують по периметру.
Все в японському інтер'єрі розраховане для життя на підлозі, всі предмети, що знаходяться в кімнатах розташовані так, що ними зручно користуватися сидячи. В японській плануванні мінімальна кількість кімнат, які необхідні для життєдіяльності людини і використовуються в основному для захисту від сонця або від негоди.
Рогожа татамі служить своєрідним модулем для організації простору (90х180х5 см). Виготовляють їх з довгих солом'яних стрічок, набивають соломою, потім обшивають смугою з матерії. Їх використання повсюдно.
У колірній гамі японського стилю форуму, перше місце займають природні тони рисового паперу, водяної лілії, зеленого, бежевого бамбука, світлої берези, чорного ясеня, темного горіха, колір сакури. Рожево - коричневі, вишневі, чорні та білі тони використовують для контрасту.
Колірна гама стін і стелі витримана в матових і пастельних тонах, що є підґрунтям для контрастної меблів, декоративних панно, гравюр.
Рулонні покриття застосування натуральних матеріалів дозволяють приховати нерівність стін, це вироби з дерев'яного шпону, пробки, трави, рисового паперу і вони ні як не підходять для вологих приміщень. Для наших приміщень зазвичай використовуються матеріали імітують вище перераховані.
Європейські підлоги відрізняються від підлоги, виконаних в японському стилі. Дерев'яна підлога тільки в коридорі та на кухні. Інші приміщення заслана татамі за суворими правилами: ґратами складати не дозволяється, вони розташовані, так що кути не повинні сходитися від трьох або чотирьох татамі це може принести нещастя в дім.
У наших приміщеннях для підтримки японського стилю використовують матеріали з природного текстурою: ротанга, світлого дерева рогожки, бамбука, річкової гальки.
Незамінний атрибут японського стилю - це сама природа, а значить тільки природні матеріали, імітація рогожки, гілки сакури, бамбук. Стриманість, ось основний японський стиль, він застосовний і в розташуванні аксесуарів.
Токономе це ніші, які є акцентом в декорі японського стилю, в них мають різні предмети. І ці експозиції постійно змінюються залежно від змін у житті японця чи це зміна року, то свято. Необхідний колорит створять, японські ляльки.
Головними предметами японського стилю є використання рисового паперу, бамбука, матова кераміка, підставки з тростини, поєднання чорного і насиченого червоного кольору. Для прикраси стін застосовуються віяла.
Якщо ви вирішили створити японський стиль, не забувайте про філософію «ІНЬ і ЯНЬ» для цього необхідний контраст світла і темряви. Цього можна досягти, створюючи контраст між меблями і стінами предметами аксесуарів.
Якщо все те, про що ми говоримо, що у вас викликає відчуття комфорту і розчулення, то розглядайте цю ідею і будьте готові змінити свій інтер'єр в ногу з цією філософією. Сміливо приступайте до експерименту. Але якщо ви не готові щось змінювати, значить, не поспішайте зі своїм вибором у японському стилі.
Японський стиль в інтер'єрі
Японський стиль в інтер'єрі
Японський стиль в інтер'єрі
Японський стиль в інтер'єрі
Японський стиль в інтер'єрі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика