понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Лимонні макаруни. Рецепт

Лимонні макаруни. Рецепт


Інгредієнти:

Для печива:
- 200 г цукру
- 110 г мигдалю
- 95 г яєчних (білків приблизно білки двох яєць)
- 30 р цукру
- рожевий харчовий барвник

Для крему:
- сік одного лимона
- 30 р цукру
- 100 г вершкового масла

Приготування:


Залийте окропом мигдаль, щоб очистити його від шкірки.
Очистити мигдаль від шкірки.
Обсушіть і подрібніть в кухонному комбайні до отримання дрібної пудри.
Мигдальне пудру змішайте з цукровою.
Двічі пропустіть суміш через дрібне сито.
Відокремте білки від жовтків.
Збийте білки з дрібкою цукру. Коли білки почнуть підніматися поступово введіть цукор по 1 чайній ложці. Збивайте до отримання густої меренги.
Додайте жовтий харчовий барвник.
Додайте третину мигдально-цукрової суміші, акуратно перемішати лопаткою.
Додайте залишилася масу і акуратно продовжуйте помішувати, піднімаючи масу. Перемішуйте масу, поки вона не стане однорідною, але не зробіть її занадто рідкою, щоб вона не розтеклася.
Накрийте деко пекарської папером.
Заповніть кондитерський мішок з діаметром 8 мм готовим тестом і видавіть макарони. Видавлюйте їх на відстані 5 см.
Намочіть палець і приплесніть верхівку кожного макарона, щоб вийшло повітря.
Дайте підсохнути 30 хвилин.
Через 30 хвилин відправте макарони в розігріту до 150 ° С духовку на 13 хвилин.
Через 13 хвилин відкрийте дверцята духовки. Через хвилину відкрийте духовку повністю і дайте макаронів охолонути.

Збийте масло електричним міксером з цукровою пудрою і поступово додайте сік лимона. Викладіть крем на одну половинку макарона і накрийте зверху другий. Для цього краще всього використовувати кондитерський мішок. Поставте макарони в холодильник на 24 години
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт
Лимонні макаруни. Рецепт






 


Лимонні макаруни. МК. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Інгредієнти: Для печива: - 200 г цукор - 110 г мигдалю - 95 г яєчних (білків приблизно білки двох яєць) - 30 г цукру - рожевий харчовий барвник Для крему: - сік одного лимона - 30..









Оригінальна закуска для алкоголю у вигляді шматочків кавуна. Рецепт



для створення кавунових кісточок використовується або шматочки гіркого шоколаду, або маслини
Четвертинки " кавунчиків"- це не що інше, як четвертинки шкірки від лаймів :)
А зверху вони покриті червоним желе :)
А тепер давайте вивчимо детальніше :)
склад:

1 коробка червоного желе
1 склянку окропу
1 склянку холодної горілки
міні шоколадна стружка
приготування:
Насамперед нарізаємо лайми на половинки і практично видаляємо внутрішній вміст, залишаючи цілою шкірку, готової утримувати на собі нову червону одяг у вигляді желе, для якого. до 1 склянці окропу висипаємо пакетик желе в порошку і перемішуємо протягом 2 хвилин, до повного розчинення. З'єднуємо зі склянкою горілки і цією сумішшю заливаємо акуратно підготовлені четвертинки лайма і відправляємо в холодильник на 2 години.
Використовуючи гострий ніж, акуратно розрізаємо кожну половину лайма на четвертинки або ще дрібніше.
Додатково прикрашаємо все шоколадною стружкою. Вуаля ! ваші закусочні арбузики готові до вечірці барбекю!Ці арбузики настільки апетитно і звабно виглядають, бережіть їх від навали дітей або виконайте їх, зробивши для них персональний сладенькие арбузики!
Оригінальна закуска для алкоголю у вигляді шматочків кавуна. Рецепт
Оригінальна закуска для алкоголю у вигляді шматочків кавуна. Рецепт
Оригінальна закуска для алкоголю у вигляді шматочків кавуна. Рецепт








Полуничний тортик БЕЗ ВИПІЧКИ!Рецепт



Інгредієнти:

250 гр. печива,
140 гр. розтопленого вершкового масла,
½ частина столової ложки. желатину,
½ частину склянки води,
275 гр. вершкового сиру (наприклад, Філадельфія
60 гр. цукрової пудри,
3 ст. л. молока,
100 гр. меленого мигдалю,
600-700 гр. полуниці,
500 мл. вершків,
1 пакетик згущувача,
2 пакетика ванільного цукру,
1 пачка желе для торта (бажано червоного кольору)
Приготування:

Печиво необхідно подрібнити і перемішати з маслом,

масу викласти у форму бажано роз'ємну для випічки(яку потрібно застелити пергаментом) і гарненько притиснути. Поставити на 30 хв. в холодильник.

Желатин замочити у воді, залишити для набухання на 40 хвилин. Розігріти на плиті, постійно розмішуючи, до повного розчинення, але не доводячи до кипіння.

Філадельфію перемішати з молоком і цукровою пудрою, додати проціджений розчин желатину і все перемішати.

Крем викласти на застигле корж, розрівняти і зверху посипати мигдалем.

Поставити в холодильник на 2 години.

Полуницю перебрати, помити. Штук 7-10 порізаних навпіл полуничок покласти на крем.

Вершки збити з загусником і ваніллю, і викласти поверх полуничок, розрівняти і зверху прикрасити полуницею, нарізаною на пелюсточки

Зварити желе як написано на упаковці і нанести на полуницю.

Поставити в холодильник на 30 хв.
Полуничний тортик БЕЗ ВИПІЧКИ!Рецепт
Полуничний тортик БЕЗ ВИПІЧКИ!Рецепт






 


Полуничний чізкейк | Ложка-Казанок
Настало літо, на ринках і в магазинах продається смачна і соковита полуниця, з якої можна приготувати смачний чізкейк...





Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика