Лимонні макаруни. Рецепт
Інгредієнти:
Для печива:
- 200 г цукру
- 110 г мигдалю
- 95 г яєчних (білків приблизно білки двох яєць)
- 30 р цукру
- рожевий харчовий барвник
Для крему:
- сік одного лимона
- 30 р цукру
- 100 г вершкового масла
Приготування:
Залийте окропом мигдаль, щоб очистити його від шкірки.
Очистити мигдаль від шкірки.
Обсушіть і подрібніть в кухонному комбайні до отримання дрібної пудри.
Мигдальне пудру змішайте з цукровою.
Двічі пропустіть суміш через дрібне сито.
Відокремте білки від жовтків.
Збийте білки з дрібкою цукру. Коли білки почнуть підніматися поступово введіть цукор по 1 чайній ложці. Збивайте до отримання густої меренги.
Додайте жовтий харчовий барвник.
Додайте третину мигдально-цукрової суміші, акуратно перемішати лопаткою.
Додайте залишилася масу і акуратно продовжуйте помішувати, піднімаючи масу. Перемішуйте масу, поки вона не стане однорідною, але не зробіть її занадто рідкою, щоб вона не розтеклася.
Накрийте деко пекарської папером.
Заповніть кондитерський мішок з діаметром 8 мм готовим тестом і видавіть макарони. Видавлюйте їх на відстані 5 см.
Намочіть палець і приплесніть верхівку кожного макарона, щоб вийшло повітря.
Дайте підсохнути 30 хвилин.
Через 30 хвилин відправте макарони в розігріту до 150 ° С духовку на 13 хвилин.
Через 13 хвилин відкрийте дверцята духовки. Через хвилину відкрийте духовку повністю і дайте макаронів охолонути.
Збийте масло електричним міксером з цукровою пудрою і поступово додайте сік лимона. Викладіть крем на одну половинку макарона і накрийте зверху другий. Для цього краще всього використовувати кондитерський мішок. Поставте макарони в холодильник на 24 години
Лимонні макаруни. МК. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників Інгредієнти: Для печива: - 200 г цукор - 110 г мигдалю - 95 г яєчних (білків приблизно білки двох яєць) - 30 г цукру - рожевий харчовий барвник Для крему: - сік одного лимона - 30.. |
Оригінальна закуска для алкоголю у вигляді шматочків кавуна. Рецепт
для створення кавунових кісточок використовується або шматочки гіркого шоколаду, або маслини
Четвертинки " кавунчиків"- це не що інше, як четвертинки шкірки від лаймів :)
А зверху вони покриті червоним желе :)
А тепер давайте вивчимо детальніше :)
склад:
1 коробка червоного желе
1 склянку окропу
1 склянку холодної горілки
міні шоколадна стружка
приготування:
Насамперед нарізаємо лайми на половинки і практично видаляємо внутрішній вміст, залишаючи цілою шкірку, готової утримувати на собі нову червону одяг у вигляді желе, для якого. до 1 склянці окропу висипаємо пакетик желе в порошку і перемішуємо протягом 2 хвилин, до повного розчинення. З'єднуємо зі склянкою горілки і цією сумішшю заливаємо акуратно підготовлені четвертинки лайма і відправляємо в холодильник на 2 години.
Використовуючи гострий ніж, акуратно розрізаємо кожну половину лайма на четвертинки або ще дрібніше.
Додатково прикрашаємо все шоколадною стружкою. Вуаля ! ваші закусочні арбузики готові до вечірці барбекю!Ці арбузики настільки апетитно і звабно виглядають, бережіть їх від навали дітей або виконайте їх, зробивши для них персональний сладенькие арбузики!
Полуничний тортик БЕЗ ВИПІЧКИ!Рецепт
Інгредієнти:
250 гр. печива,
140 гр. розтопленого вершкового масла,
½ частина столової ложки. желатину,
½ частину склянки води,
275 гр. вершкового сиру (наприклад, Філадельфія
60 гр. цукрової пудри,
3 ст. л. молока,
100 гр. меленого мигдалю,
600-700 гр. полуниці,
500 мл. вершків,
1 пакетик згущувача,
2 пакетика ванільного цукру,
1 пачка желе для торта (бажано червоного кольору)
Приготування:
Печиво необхідно подрібнити і перемішати з маслом,
масу викласти у форму бажано роз'ємну для випічки(яку потрібно застелити пергаментом) і гарненько притиснути. Поставити на 30 хв. в холодильник.
Желатин замочити у воді, залишити для набухання на 40 хвилин. Розігріти на плиті, постійно розмішуючи, до повного розчинення, але не доводячи до кипіння.
Філадельфію перемішати з молоком і цукровою пудрою, додати проціджений розчин желатину і все перемішати.
Крем викласти на застигле корж, розрівняти і зверху посипати мигдалем.
Поставити в холодильник на 2 години.
Полуницю перебрати, помити. Штук 7-10 порізаних навпіл полуничок покласти на крем.
Вершки збити з загусником і ваніллю, і викласти поверх полуничок, розрівняти і зверху прикрасити полуницею, нарізаною на пелюсточки
Зварити желе як написано на упаковці і нанести на полуницю.
Поставити в холодильник на 30 хв.
Полуничний чізкейк | Ложка-Казанок Настало літо, на ринках і в магазинах продається смачна і соковита полуниця, з якої можна приготувати смачний чізкейк... |
Немає коментарів:
Дописати коментар