субота, 26 жовтня 2013 р.

Гаманець

Гаманець



Матеріали:
Нейлонова блискавка
Стрічка тієї ж довжини, що і блискавка. Ширина - на ваш розсуд. (Зверніть увагу, що ви можете використовувати стрічку з будь-якого матеріалу)
Стрічка короткої довжини для петельки
Смужка з підкладкової тканини тієї ж довжини, що стрічка і блискавка (необов'язково)
Інструменти:
Голки для шиття
Відповідні за кольором нитки
Шпильки
Маркер
Теплий праска (необов'язково, потрібен лише для підкладкової тканини)

Крок 1.
Підготуйте всі матеріали та інструменти до роботи.

Крок 2.
Відміряйте 7 см від нижньої застібки блискавки, включаючи і саму застібку. Покладіть стрічку трохи вище зазначеної точки. Якщо стрічка має напрям (тобто, на ній зображений малюнок, як у нашому випадку), тоді нижній край повинен вказувати на блискавку. Пришити стрічку до блискавки ручним стібком "назад голку", відступивши від зубців блискавки приблизно 1-2 мм, щоб собака могла проходити. Зверніть увагу: потрібно робити довші стібки на внутрішній (виворітного) стороні, а короткі - на лицьовій стороні.

Крок 3.
Загорніть нижній кінець блискавки всередину, зробіть так, щоб край був гладким. Продовжуйте пришити стрічку. Приколіть стрічку шпильками до блискавки, щоб полегшити процес пришивання.

Крок 4.
Продовжуйте пришити стрічку до блискавки, поки не досягнете точки приблизно 10 см до верхнього замку блискавки. Розстебніть блискавку.

Крок 5.
Поверніться до початкової точки. Пам'ятайте, ми відклали 7 см і тільки від туди почали пришивати блискавку. Тепер, у вас одна сторона повністю пришита до стрічки, а інша - тільки ці 7 див. Вам потрібно пришити другу сторону блискавки до іншій стороні стрічки. Для цього спочатку зробіть дугу з блискавки, щоб пришити її до краю стрічки і перейти на іншу її сторону. Скрепляйте всі шпильками, щоб було простіше працювати.

Крок 6.
Пришийте другу частину блискавки до іншій стороні стрічки.

Крок 7.
Ту частину стрічки, яку огинає блискавка слід обробити: обережно відріжте куточки краю стрічки. Чим акуратніше буде ця ділянка, тим акуратніше буде виглядати вся робота. У вас повинен вийти хороший і гладкий вигин.

Крок 8.
Продовжуйте пришити стрічку до блискавки все тим же швом «назад голку». Зупиніться на позначці приблизно 3 см від верхнього замку блискавки.

Крок 9.
Застебніть блискавку. Гаманець повинен придбати форму мішечка з спіралі.

Крок 10.
Щоб у нас вийшов тетраедр, нам потрібно з'єднати нагорі середини одержані сторін мішечка. Тобто серединки нижніх сторін стануть куточками верхніх сторін. Відмітьте ці куточки маркером.

Крок 11.
Подивіться на форму з усіх боків, щоб перевірити, збалансована вона. Розстебніть блискавку.

Крок 12.
З більш довгою частини блискавки зробіть дугу (скріпіть шпильками) на першому зазначеному маркером місці, щоб пришити її до цього краю стрічки і до залишився невеликому шматочку стрічки з іншого боку. Кінці блискавки повинні зустрітися і скреститься на місці другої мітки. На це саме місце схрещування решт блискавки прикріпіть шпилькою маленьку стрічку - петельку. Пришийте всі частини, що залишилися, приберіть шпильки. Як і інший край стрічки, це потрібно обробити: відріжте куточки краю стрічки. З виворітного боку пришийте один до одного через край кінці блискавки.

Крок 13.
Якщо ви хочете приховати всі шви на виворітній стороні вашого гаманця, то зробіть наступне. Краї смужки з підкладкової тканини загніть і проутюжьте. Потайним швом пришийте її вздовж відпрасованих ліній до внутрішній стороні стрічки.

Крок 14.
Ваш чудовий гаманець готовий!

Автор: oksana82
Гаманець
Гаманець
Гаманець
Гаманець





Їстівні ялинки

Їстівні ялинки
Їстівні ялинки
Їстівні ялинки








Солодка шишка



Автор: Федорець Наталія
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка
Солодка шишка






 


Солодка шишка. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників
Цитата повідомлення natka0309 Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Мій МК Шишка. Букет з цукерок. Моє упущення, що я не опублікувала МК по своїй шишці тут...





Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика