вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Хлопців, ось що буде у прикінцевих серіях:

Хлопців, ось що буде у прикінцевих серіях:


Вівторок 6. 11. 12Пока Льоша допомагає Максиму і Віке визволяти Андрія з пастки, Денис і Ліля продовжують робити нові відкриття в таємній кімнаті. В цей час Володя і Павло вирішують прорватися через огорожу, хоча ця затія не обіцяє нічого хорошого. Віктор відмовляється довіряти Ларисі в одній дуже важливій справі. А між тим, Миті сниться віщий сонСреда7. 11. 12Обитатели школи-пансіону «Логос» в черговий раз переживають важку втрату. Лариса вирішує простежити за Поліною. Рома знаходить розуміння в одного зі своїх колишніх друзів. Сама того не знаючи, Ліза наживає собі небезпечних ворогів. Тим часом Віке належить зробити нелегкий вибір між своїм особистим щастям та щастям подруги...Четверг8. 11. 12Ситуация в школі критична. Лариса дізнається все більше про діяльність «Інгрід». Морозов віддає наказ одному з своїх агентів прибрати Ларису. Віктор не втрачає надії знайти під завалом Ірину Ісаєву і Надю. Денис і Ліля продовжують складати в єдине ціле шматочки головоломки, невблаганно наближаючись до розгадки секрету, який зберігає таємна кімната...понедельник12. 11. 12Виктор знаходить Ларису без свідомості. Хлопці вирішують самостійно дістатися до об'єкта, який Раубер шукає в підземеллі. Харитонов відправляється на зустріч з Морозовим. Одна з важливих знахідок Дениса і Лілі виявляється під загрозою знищення. Тим часом школи викрадають Ігорка...Вторник13. 11. 12Взрослым вдається дістатися до вантажного люка. Войтевич вступає в сутичку з Морозовим. Хвороба Максима стрімко прогресує, і йому несподівано стає погано. Раубер зустрічається з одним із своїх не розсекречених агентів, який весь цей час перебував в школі. Хлопцям вдається розгадати всі загадки. «Логос» огортає димова завіса...Среда14. 11. 12заключительная серияРебята вже два дні розшукують Андрія. Максим знаходиться при смерті. Раубер віддає наказ про прибирання шкільної території. Військові готові увірватися в «Логос». Тим часом дорослі вирішують евакуювати дітей і спалити школу. На кону безліч життів і доля всього людства. Кожна сторона бореться на межі своїх можливостей. Однак далеко не всім судилося дійти до кінця...А в четвер всіх чекає "закрита школа фільм про фільм"У цьому фільмі глядачам відкриються таємниці виробництва одного з найуспішніших проектів телеканалу СТС - містичного трилера «Закрита школа». Автори проекту, актори, режисери і декоратори розкажуть і про те, які загадкові події траплялися на майданчику - чому на акторів кидалася зграя скажених собак, у членів знімальної групи раптово зупинялися годинник, руйнувалися декорації, і кожен місяць тринадцятого числа з ким із групи траплялася біда...





Агата









Михайло Сафронов:*






Анна Андрусенко***

Анна Андрусенко***








Ангел або Демон :333

Ангел або Демон :333
Ангел або Демон :333
Ангел або Демон :333





:3

:3








Ганна Скиданова^^






уууу.. ми зовсім забули про нашого Антона Хабарова:









Ігор Юртаєв:*






Раз, два - ворог повернеться,


Три, чотири - ніч прийде.
Той останній посміється,
Хто від страху не помре.
Зроби свій останній крок
І запам'ятай: в будинку ворог!








♥♥♥Паша♥♥♥






АГАТА І ТИМОФІЙ))

АГАТА І ТИМОФІЙ))








Іспанський серіал "Ангел або демон"


Так як я дивлюся іспанський серіал давно, то я знаю про що йде мова в російському серіалі. Мені дуже не подобається, коли росіяни копіюю чужі серіали. Якщо копіювати, копіювати грамотно. У російському серіалі все теж саме, що і в іспанському (дії, герої, слова). Абсолютно всі.
Це як з "Закритій школою" і "Чорної лагуною", причому це теж іспанський серіал. Але російські хоча б назва поміняли. Це радує.
Але російський серіал "Ангел або Демон" мені подобається тільки тому, що в цьому серіалі красиві герої)
Іспанський серіал "Ангел або демон"
Іспанський серіал "Ангел або демон"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика