середа, 26 лютого 2014 р.

Увага!

Увага!


У Соціальній мережі дизайну "Ідеї Комфорту" з'явилася стаття "Гарна лоджія - продовження будинку" http://ideikomforta. ru/group/51/
Увага!





Альоша Кондаков 17 років.


Альоша захворів у 10 років - у хлопчика саркома Юінга правої гомілкової кістки. Лікувався він дуже довго, то в Хабаровську, то в Москві: була і хіміотерапія, опромінення, і операція. Операцію робили в столиці - частина кістки і колінний суглоб були видалені, а замість них поставили розсувний ендопротез. Льоші тоді було 12 років, і через два роки він вперше приїхав у клініку, що розсунути протез. Ще через рік приїхав знову, але на цей раз лікарі оглянули ногу і сказали, що протез потрібно терміново міняти. Тоді мама оформила заявку на новий протез і операцію, і Кондаковы стали чекати квоту.

До того моменту, як квота, нарешті, прийшла, права нога була значно коротша за ліву. Крім того, кістки розпочалося гнійне запалення і лікарі прийшли до висновку, що ногу краще зовсім ампутувати. Мама Альоші звернулася до фонду у пошуках коштів на таку ампутацію, після якої Льоші можна було б поставити нормальний протез. Альошу готова прийняти австрійська клініка у Відні, там спочатку спробують зберегти ногу - буде поставлений лікувальний ендопротез, і якщо все піде добре, через якийсь час його замінять на постійний. Вартість такого лікування складатиме 175 000 євро. І для Альоші це єдиний шанс в майбутньому ходити самостійно.

У фонді "Подаруй життя" йде збір коштів для Альоші Кондакова.
Альоша Кондаков 17 років.






11 грудня - Міжнародний день гір



Так залиште непотрібні суперечки.
Я собі вже все довів -
Краще гір можуть бути тільки гори,
На яких ще не бував.
Володимир Висоцький,
«Прощання з горами»

11 грудня відзначається Міжнародний день гір (International Mountain Day), встановлений за рішенням 57-ї Генеральної Асамблеї ООН у січні 2003 року.

Генеральна Асамблея ООН закликала міжнародне співтовариство організовувати в цей день заходи на всіх рівнях з метою пропаганди значення стійкого розвитку гірських регіонів. У відповідній резолюції відзначена особлива актуальність дій, спрямованих на стійкий розвиток гірських регіонів.

Просвітницькі заходи, як правило, включають тематичні книжкові ярмарки, симпозіуми, лекції та семінари, також проводяться тематичні заняття в школах. Товариства любителів гір зазвичай проводять пізнавально-розважальні заходи на тижні, що включає 11 грудня.

Гори займають близько однієї четвертої поверхні суші і є домом майже 10 відсотків населення. Це - заповідник для багатьох унікальних видів рослин і тварин, джерело води всіх основних річок Землі.

У Росії гори і височини розташовуються в 43 суб'єктах Федерації і покривають більше половини території країни. Серед улюблених гірськолижних і альпіністських зон одне з перших місць займає Кавказ.

Події новітньої історії Росії відображені в назвах гірських хребтів - одна з гірських вершин Центрального Кавказького хребта названа «Курськом».

Європа також славиться своїми гірськими курортами, серед яких популярні Альпи. Найвищою горою в Західній Європі вважається Монблан (розташований в Альпах, на кордоні Франції та Італії). У липні 1965 року під Монбланом був урочисто відкритий тунель, який зв'язав курортні центри Франції та Італії.

До речі, Японія висувала найвищу гору Японії, «візитну картку» країни - гору Фудзі - кандидатом на занесення до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Але кандидатура Фудзі була відхилена в зв'язку з сильною засміченість гори (неймовірно, але факт!).
11 грудня - Міжнародний день гір








СПОКІЙНОЇ НОЧІ!!!

СПОКІЙНОЇ НОЧІ!!!





ideikomforta. ua








Кухня. Більше кухонь: ideikomforta. ua

Кухня. Більше кухонь: ideikomforta. ua





На даху висотки

На даху висотки








На даху висотки

На даху висотки





Пором-люкс.



Більше ідей і фотографій тут: http://ideikomforta. ua
Пором-люкс.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика