пʼятниця, 28 лютого 2014 р.

Новорічні прикраси з гарбузового насіння

Новорічні прикраси з гарбузового насіння

Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння
Новорічні прикраси з гарбузового насіння






Новорічні прикраси з гарбузового насіння.. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників..
Цитата повідомлення dikulya67 Прочитати целикомВ свій цитатник або спільнота! Новорічні прикраси з гарбузового насіння. Дуже сподобалася ідея! Зараз саме час запастися..









Прикраси з гайок...









Прикраса на торт з прищіпки..






Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»



як готувати торт "Червоний оксамит" дивіться тут https://vk. com/wall-33905650_44494

Торт Червоний оксамит сам по собі виглядає дуже святково і дуже смачний, з ніжним вершковим кремом, але якщо додати трішки французького акценту з чудового повітряного десерту Макарони у вигляді сніговиків, то торт вийде справжньою новорічною прикрасою. Цікаво відзначити, те, що французи обов'язково готують такі печива на Новий Рік і Різдво.

Інгредієнти:

Для торта:

Для прикраси із макарони:

250 г мигдальної муки (якщо важко дістати, см нижче рецепт*)
250 р цукрової пудри;
200 г яєчних білків;
250 г цукру;
65 мл води
Кокосова стружка для прикраси

Приготування:

Торт:

Приготувати торт за рецептом з фото, робити 2 шари або 4 шари торта, це вже на Ваш розсуд, але необхідно залишити 2 їдальні ложки вершкового крему для десерту Макарони.
Макарони:

*Якщо не вийшло купити мигдалеву борошно, а без французького десерту на торті не обійтися, то за тиждень до приготування перемолоти в блендері мигдаль, необхідну кількість і ретельно просушити протягом тижня.
Тепер приступаємо до приготування неймовірно смачного і красивого прикраси. Для початку розігріти духовку до 160-180 С і застелити деко пергаментним папером.
Змішати цукрову пудру з мигдальною борошном і просіяти через сито.
Додати 100 г білків і добре перемішати до однорідної маси. Решта 100 г білків поставити збивати міксером до густої піни.
У каструлю налити воду і додати 250 г цукру. Поставити на середній вогонь і помішувати, щоб цукор не прилипав до стінок і дна каструлі. Довести до кипіння, щоб цукор розчинився.
Зняти сироп з вогню і влити його тонкою цівкою в білки не припиняючи збивати їх. Коли з'єднали дві суміші у нас повинна вийти густа піна. Тепер потрібно змішати білкову масу з мигдальною. Робити це необхідно частинами.
Додати мигдалеву масу першу частину білкової маси і добре перемішати. Так повторити кілька разів. Наприкінці ще раз добре перемішати лопаткою, щоб вийшов зайвий повітря.
Потім найголовніше :) Наповнити кондитерський шприц масою (ну або поліетиленовий пакет і відрізати кінчик) і видавити потрібну кількість кондитерську папір як на фото і поставити в духовку на 10 хвилин.

Після дістати печиво і дати йому добре охолонути, потім залишилися кремом змастити плоскі частини і з'єднати отримані сніговички
За допомогою розтопленого шоколаду, їстівних прикрас або харчових олівців намалювати очі, носик ротик, гудзики і те, що Вам ще захочеться, встановити на тортик, посипаємо кокосовою стружкою для ефекту снігу і ГОТОВО!
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»
Новорічний торт «Червоний оксамит» з прикрасами з десерту «Макарони»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика