четвер, 27 лютого 2014 р.

Шоколадні цукерки своїми руками..

Шоколадні цукерки своїми руками..


Нам знадобляться:
-130 грам гіркого (чорного) шоколаду
-300 грам білого шоколаду
-5 крапель ефірного масла лаванди
-1 пляшечка харчового барвника червоного кольору
-1 пляшечка харчового барвника фіолетового кольору
-5 грам білої цукрової посипання
-5 грам драже рожевого
-кондитерські їстівні мереживо для прикраси
-цілісні мигдальні горіхи
-три види пластикових форм для заливки шоколаду - кубики, -квіти і метелики
-три скляні чашки
-чайна ложка
-красива коробка і шовкова стрічка для упаковки...

1. Розтопити білий шоколад, розділити його на кілька порцій, розливають у чашки. Залишити одну порцію шоколаду нефарбованої, а решта додати барвник - червоний, рожевий або фіолетовий. Зовсім трохи, щоб вийшла м'яка, пастельна гама. Для вишуканого смаку додайте розтоплений шоколад ефірне масло лаванди органік, буквально 1-2 краплі в кожну порцію.

2. Розлити шоколад по формах у вигляді квітів і метеликів, найзручніше це робити ложечкою або кондитерським шприцом. Поставити на 5 хвилин у морозилку.

3. Потім залишилася порцію білого шоколаду залити в квадратні формочки приблизно на 1/3 об'єму. Як тільки шоколад трохи застигне, вставити туди готові шоколадні деталі метеликів і квітів.

4. Украсьте цукрових посипанням і залиште на 10-15 хвилин для повного застигання.

5. Тепер займемося цукерками з гіркого шоколаду. Наріжте кондитерську мереживну папір і покладіть на дно квадратних формочок. Розтопіть шоколад і залийте на кондитерську папір, дайте охолонути першому тонкому шару.

6. Покладіть мигдальний горіх, і залийте формочки до кінця розтопленим шоколадом. Залиште на 10-15 хвилин до повного застигання.

7. Після повного застигання дуже акуратно вийміть шоколадні цукерки з форм, намагаючись не пошкодити тендітні пелюстки.

8. Ця квітка вийшов з градієнтів кольору, він виглядає дуже витончено! Градієнт виходить, коли в формочку заливається одночасно два підфарбованих шару білого шоколаду, ніжний вершковий і рожевий.

9. Красиво упакуйте шоколадні цукерки у коробочку з матового рожевого картону, ідеально для цього використовувати коробочку ручної роботи.
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..
Шоколадні цукерки своїми руками..






Тверді масляні духи своїми руками...



Трохи докладніше про твердих духів.
Вони мають м'яку, кремоподібну форму і легко наносяться пальцем в області зап'ясть і шиї. Їх легко транспортувати і брати з собою в подорожі - об'єм ємності ви визначаєте самі. Тверді духи - повністю натуральних продукт, який створюється на основі твердих рослинних жирів, ефірних масел, що також корисно для шкіри. Ви можете створювати свій аромат з нуля, і він буде тільки вашим.

Нам знадобляться:
*Натуральний бджолиний віск.
Його можна знайти в магазинах або на лотках на ринку, де продають мед, пилок та інші бджільницькі товари. Краще, якщо це буде перевірене місце, де якістю товарів ви можете довіряти.

*Мигдальне масло. Або масло жожоба, або вітамін E

*Ефірні масла на свій смак. Це може бути й одне ефірну олію, може бути відразу декілька. Складання аромату залишається тільки за вами.

Не завадить заздалегідь протестувати суміш, так як запахи впливають і на самопочуття, і на настрій. Яку дію аромат зробить на вас - не завжди передбачувано. Крім того, кожен аромат веде себе по-своєму на різних людях.
Варто враховувати, що при змішуванні двох і більше ефірних масел, запахи не просто складаються разом, вони утворюють абсолютно новий! Результат може бути несподіваним, і навіть якщо два олії окремо дуже добре для вас пахнуть, їх поєднання в якійсь пропорції може вийде не самим приємним.
Перш, ніж виготовляти парфуми, спробуйте змішати масла в чіткій пропорції (і запишіть рецепт!), а потім нанесіть суміш на шкіру (можна попередньо розбавити тим же мигдальним маслом) і пожити з цим запахом кілька днів. Для новачків у парфумерній справі краще починати з азів - моноароматов (з одним ефірною олією) або поєднання з двох масел.

*Ємності, які ми будемо наповнювати духами. Я взяла для цих цілей наші розкриваються медальйони. Вони ідеально підходять для носіння парфумів з собою - завжди можна освіжити аромат і водночас виконують роль аксесуара. Але взагалі можна брати будь-яку невелику ємність: порожні коробочки від тіней, маленькі футляри від бісеру - що прийде в голову. Головне, щоб ця ємність закривалася кришкою, це буде захищати парфуми від попадання пилу і сміття.

Процес.

1. Змішуємо 1 ст. ложку мигдалевого масла з 1 ст. ложкою дрібно покришеного бджолиного воску. Воску можна взяти трохи з гіркою, щоб вирівняти обсяг в розплавленому вигляді. Для змішування вибирайте невеликий скляний або керамічний посуд, який можна нагрівати. Потім суміш потрібно поставити на водяну баню і почекати поки бджолиний віск повністю розтане.

2. Поки віск плавиться, потрібно підготувати ємності для заливки. Якщо це медальйони, як у мене, то важливо їх розкрити і встановити строго горизонтально.

3.
Як тільки віск розплавиться (не доводити до кипіння!), ємність з ним потрібно акуратно зняти і додати 15 крапель ефірних масел. Я вже писала вище - ви можете взяти якесь одне ефірне масло і отримати парфуми з простим ароматом, а можете спробувати що-небудь змішати і отримати парфуми з особистої композицією.

4. Після додавання ефірних масел, ретельно перемішуємо суміш

5. Тепер залишилося акуратно, але швидко розлити духи по підготовленим ємкостей
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...
Тверді масляні духи своїми руками...


Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика